Svullafton

Sitter på jobbet. Sovit kanske 4 timmar i natt. Besöket blev kvar längre än väntat.
Emelie, Thomas och Martin kom och gästade. De hade hyrt film. Martin hade köpt godis. Emelie hade med sina cheezballz och dricka. Jag stod för mycket godis, chips, dip, kladdkaka och dricka. Thomas kom men en halvchokladkaka som han i sin bakfylla tröstat sig med under dagens gång, säkert.

Vi såg på Funny Games, den nya verisionen. Sjukt seg, i början tänkte jag "ska den forstätta så här i 1 timma till?" Och ja, det gjorde den. Psykisk thriller där två bröder leker med människor. Ja lite scary, men rätt seg. Thomas kunde inte sitta stilla, fick något slags nervsammanbrott där ett tag.

Sedan såg vi Martins favoritfilm, Silence of Sleep. Vad ska jag säga. Thomas haglade med dissarna om Martins favoritfilm. Och jag som trodde jag hade skev filmsmak, men ikke. Rätt lustig, inte så bra, eller jag vet inte. Den var helt klart frän, och lite rolig.

Sedan blev det ögongodis sdå vi satte på Fat Pizza bara för att för att. Men det var bara jag och Daniel som skrattade. Och Martin ställde upp ibland.

Det värsta är att jag har jättemcyket godis över, och det skulle lätt räcka till två filmkvällar till!

Tack för en trevlig kväll era muppar!
Det måste vi göra om, men kanske med fruktsallad och salladsbuffér ;)


Beskrivande text

Jag följde inte med på det där safarit. Ångest och ännu mera ångest fick avgöra. Klumpen i magen försvann så fort jag tog steget att åka från skolan, med min packning och allt, bara för att få komma hem, där jag känner att jag är tryggare än någon annanstans!

Nu är jag på skolan och ska göra en uppgift om en "Beskrivande Text". Det finns säkert inga rätt eller fel, men det känns som jag gör fel hela tiden.
Vad fan är de för skillnad på krönika eller något personligt. Jag tänker inte skriva min beskrivande text som att någon Bamse skulle gått genom den höstkalla parken.
Tror jag är rätt klar nu, ska fråga hur jag ska göra.
Fick till de skitbra, jättenöjd, men sen ser jag att de ska vara 1.5 sida, så nu har jag suttit och drygat ut med hundlatriner och shiet.

Det kan ju inte bli annat än dåligt!

Och tack mig för att jag tog med min Mp3 idag <3Jag är på väg...

Jag känner det hela tiden.
Rädslan. Fegheten. Oron.
Jag är snart där igen. Tillbaka på samma ruta där mitt liv en gång förstördes.
Jag var stark, tog mig tillbaka, kunde övervinna allt och lite mer.
Nu är jag där. Svag och liten, rädd och obetydelsefull.
Känslan av att bara sitta och vänta på att det växer inom mig, den känns i magen.
Dag ut, dag in.
Jag gråter åter igen utan anledningar.
Klumpen, den är där igen.

Måste vara stark!

Jag måste hålla ut, snälla hjälp mig någon!
Men jag är för feg att be om hjälp, så det får gro till en stadig grund.

Snälla depression, kom inte tillbaka!
Snälla panikångest, håll dig borta!

Frågan är bara när?


Aldrig har jag hatat skolan så mycket som nu!

Och jag har gått en dag. 1 dag- två timmar, 120 minuter!
Onsdagar är en skön dag med ett stort hål där det ståt projekt.
Men idag, svenskan, ingen gick dit, men det var givet. Anki hade sänt oss ett mail där hon förklarat att hon hade inskolning med ettorna. Det hon även skrivit, men det som ingen tog del av, var att hon "dock ordnat med andra lärare så att vi skulle ha något att göra." Vid den här tiden borde man veta att vi medieelever inte är de allra hurtigaste, och läser bara det finstilta i texterna.

Jag har inte sovit något. Jag har haft både 9:an, 6:ans och 1:ans busstabeller i huvudet. Jag har räknat och filosoferat. Mitt huvud var för fyllt med tankar så sova var inget att tänka på. Och så ska jag packa inför safarit i eftermiddag i råga på allt.
Skitless i morse, det regnar och allt är ett rent helvete.
Kommer med 6:an, då har jag slösat 20 spänn bara på bussresor. För att åka upp på en fordonsskola där alla går med kepan på sniskan och spottar snus på väggarna.
Dit kommer man för att få reda på att vi inte har några lektioner. Ja hej och hå, FEL ATT SÄGA DET INNAN DÅ JÄVLA KUKSUGARFITTHÅLSSKOLA! Det var bråk om lokalerna där uppe och det skulle till med möten och skit.

Frågan är, när ska vi få börja skolan, och när går strejken in?
Jag ska strejka, jag vägrar vara uppe på VTC.

Alla i klassen, skriv på namnlistan som finns uppe på Zonline, och håll utkik i tidningen efter Cissis klagobrev!

Det här går jag inte med på!
Fel att skicka upp några andra elever till den där jävla äckliga fordonsskolan! Varför ska just vi behöva röra på oss?
Vi har redan ett eget hus flera gator bort från Wargen, och nu ska vi ännu längre upp. 30 minuter tar det minst för att gå från bussen.
Det eller 20 kronor varje morgon har jag att välja på. Plus att jag måste ta bussen från min lägenhet en timma innan vi börjar bara för att hinna.

NEJ! Jag tänker inte det!

Wargen är verkligen sveriges sämsta skola, och det råder ett kaos där!
Läs Öp så får ni se!

Idiotskola!


Känns bättre

Sigman är snart såld, en Oviksbo ska köpa den, så mitt humör blev genast bättre.
Snart slipper vi alla bekymmer om försäkringar och besiktningar, mitt liv är lättat.
Ett samtal med världens positivaste Moe fick en att ändra tankarna, jag vill åka på safari nu! Jag vill, har redan packat klart, köpt middag och ordnat en drickyoghurt till frukost!

Nu är frågan; har vi svenska imorgon eller ej?


Gårdagens Thomas:
- Mmmmmmmmmmmmmm FARMOR!

Och jag lovar att bjuda på mer kladdkaka Thomas ;D


Jag VILL inte!

Åka på det där jävla textsafarit imorgon!
Det är så jävla deprimerande så man kan lika gärna gå och dö!Bara...

... 55 dagar kvar till höstlovet!
Med den meningen sammanfattar jag hela tycket om att börja skolan idag igen.
Faktiskt måste jag medge att det var mycket roligt att träffa alla igen! Men jag lessnar snart!

Schemat var sisådär. För oss medieelever var problemet med platsen ingen vidare bra lösning. Vi ska ända upp på VTEC Gymnasiet. Det betyder att jag, från morgonen måste gå hela 1.4 kilometer för att ha en svenska lektion, ett historiapass på tre timmar eller något som heter arbetsmiljö. Jag vet inte om det är något jag valt eller inte.
1.4 kilometer! Det tar 0.02 timmar med bil! (118100 skada.)
Historieläraren var skitcool åtminstånde, klampade in, en medelåldres kvinna som pratar engelska, men svenska kunde hon bättre än Silvia. Med brytning, så underbart rolig, och flumm!

Gick på staden, och råkade smälla i mig en kebab på köpet. Jag, Martin, Thomas, Jennifer, Emelie och Cissi satt där ett tag innan vi gav oss ut i segregnet igen.

Åkte hem, och då träffade jag kära Nathalie på bussen! Lilla gumman har blivit Frösöbo så jag var tvungen att våldsgästa henne. Trodde att hon ljög då hon påstod att hon bodde längst upp på hela Frösön, men jag tar tillbaka det. Längst upp var det, inga besök av mig i framtiden ;) Jo vi ska umgås megamycket framöver! Så mycket att prata om och så mycket gemensamt som man inte kan ha med just så många andra.

Dagens roligaste!

Thomas tjattrar på om att han ska börja nåt thai-wokondo-hai-tjaa-hwungu-box. Jag lyssnar föga intressant och blir på något vis pepp av hans entusiasm, jag, följa på nybörjaruttag?
Jag föreslår att hellre satsa på sporten... tänker länge...
- Ja där man är fet, säger jag tillslut för att få hjälp.
- Sumobrottning! Säger Thomas
- Ja, jag har ju redan förtur i den grenen, på god väg och allt, säger jag.
- Ne de har du inte, säger Martin.
Thomas instämmer.
- Men tack killar!
- Du är för kort! Säger Martin.
Och där satte han punkt på den diskussionen.
You can't tell me who I am
'cause I'm working on that too.
What's right for me just ain't right for you.Min första lönespes!

Och så som jag väntat! Var helt på det säkra att den skulle dimpa innanför dörren i fredags, men det blev en besviken min då det stod Andritz Waplans på kuvertet.
Idag var jag uppe redan klockan 10 och väntade. Min morgonrutin var helt rubbad. Skulle jag ställa mig i duschen? Tänk om posten kom då?
Min första riktiga lönsespes, och jag verkligen ville se den, sakta men säkert nå mitt grusiga farstugolv.
Det är verkligen  inget man kan jämföra med min fars hemagjorda lönespeser, där han själv kluddat och strykit, räknat ut och självfallet lagt till!

Körlektion klockan 13.00. Då jag gick utanför dörren kom posten i sin sån där roliga lilla bil. Jävla helvetes skit, men jag fick glatt sätta mig på bussen ändå.
Körde, satte mig sedan faktiskt med teorin också. Äntligen klar med fas B. Jag är efter som bara fan, så nu jävlar ska jag till och med börja gå på de teoretiska kurserna!

Kom äntligen hem, och där låg det en hög med roliga kuvert, en del mindre roliga också, måste tilläggas.
Från Manpower (L) jag älskar Manpower och jag som övervägt att få anställning direkt på 118100, jag vägrar!
Jag tjänar mer, jag har bättre ob tillägg och på bättre tider! Jahmon!
10 000. *fniss*
Och med Manpower har jag tillochmed chans att få utöka mitt klena CV, blir jag less på detta går jag före i kön på allt!

Sedan efter mina glädjeskutt var jag med Arne (Jossan). Vi satt här och drack saft och tittade på Family Guy. Låter inte så romantiskt, men det var de! Var sjukt länge sedan vi träffades, men nu har vi ju planer inför framtiden, vi bor ju för fan nästan grannar!

Och så har jag hämtat ut mitt paket nu, rena rama julafton idag! Min parfym har kommit, och så beställde jag två mascaror, men de var mindre viktigt för nu kom vi in på ett ämne inte jag behärskar!

Imorgon börjar skolan. Psyyyyyyyyyyyykbryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt.
Jag ska sätta mig och göra klart min absolut sista uppgift på textkursen nu kanske... Björn har väntat sedan.... ja! Nu ska jag vara tyst.


Picture me lying down the highway
Rolling me way I can sit and marinate
But why should I stay just roll
Can never be still it seems
I am always on the go
One day at a time
I vision everything in slow mo...


Textsafari

Skolan har inte ens börjat och vi har redan fått en uppgift.
Min ack så efterarbetade textkurs som nu är inläst och färdig, slutar med att jag redan innan skolstarten får något att se fram emot. Eller?
Jag vet knappt vilka som ska gå text B med mig, så bara det blir ju ett äventyr.

Jag försöker se detta textsafari som något extremt flummigt. Jag tänker mig Raoul Duke, eller Johnny Depp i älskade Fear and Loathing in Las Vegas.
Utsänd journalist till det okända, till drömmen.
Inte för att en jaktstuga i Aspås skulle vara min efterlängtade, gömda vision.

Vi ska jaga intryck, ett safari som går ut på att skymta ens dolda synsett. Skoj, ja kanske lite, jag börjar tycka det.
Torsdag, då har skolgången pågått i två dagar, och vi, stackars barma elever ska ut i skogen och skriva intryck om tallbar och blött gräs i det disiga höstlandskapet.

A, ne fan de låter skoj!


"We can't stop here, this is bat country!"Första 5 minuterna ur min favoritfilm!
Enjoy!Fått fnatt!

Det var min pappas kommentar då jag under förmiddagen hörde av mig från körskolan. Jag satt då med teorin hela en timma och 40 minuter innan min inbokade körlektion.
- Om jag hade fått fnatt?

Just nu tittar jag på Du är vad du äter, och efter Grand Designs på kanal 9 dessa onsdagar så är detta min favoritprogram. Desto mer jag tittar desto mer älskar jag Anna Skipper!
Här kan vi tala om fnatt och fnatt!!

Igår fick jag besök av min älskade pojkvän ungefär en halvtimma. Det var jobbigt att bara få träffas så hastigt, innan han var tvungen att åka till Strömsund igen. Men han kommer ju hem imorgonkväll! Jag verkligen älskar den knulen!
Och sen ska jag jobba våran tid tillsammans under helgen, härligt!

Jag ska döda Wargentinsskolan! Vi börjar nog fan på tisdag. HELVETE! Jag ska ju börja på onsdag, jag är ju äntligen en trea, de som är äldst och ballast på hela skolan, och så ska vi börja på en TISDAG!? Fuck that! Onsdag!

Sen måste jag ta reda på om Boutiquen inne i stan har Koola Anna jeansen, VÄGRAR beställa från Nelly-balle...

Äppelcidervinäger!


Jag funderar...

Jag funderade först på att ringa och boka in jobbtider. Som vanligt var de väldigt klent med de, men till helgen- såklart! så fanns det och jag tog första bästa. Danne får klara sig själv hemma då han äntligen kommer hem över helgen.
Så nu var det ur världen, jobba lördag och söndag! Yeah OB power!

Jag funderade länge men väl innan jag letade reda på telefonnumret till Z:a trafikskola, men nu har jag gjort det och jag ska köra imorgon 14.30! Så nu vet ni om de står något i tidningen eller så.

Nu funderar jag på om jag ska orka gå och hämta ut mitt paket från Caliroots på Statoil, men det kändes långt och otroligt segt.

Och så funderar jag på Detox. Maria som lurat på mig någon skit för att gå ner i vikt nu. Men som deseprat, vad gör man inte? Och mitt välbetalda extrajobb låter mig absolut punga ut 300 spänn på maskrosochörtthemojs...

Tantgympa nästa!


A cracked smile

Jag drömmer ofta om att jag tappar mina tänder.
Inatt hände det igen.
I caught a glimpse now it haunts me...
Fast den här gången var det inte lika brutalt, inte lika många detaljer.
Framtanden var borta, en stor svart glugg var det som utmärkte mitt utseénde.
Sedan lossnade tre tänder, de satt som i en inopererad räls under tandköttet. Tre tänder i nedre käken.
Mor och far hade aldrig berättat för mig att jag hade plasttänder, att alla bara var något ingrepp som skett då jag var liten.
Så arg, så besviken! Mor lovade att jag skulle få tillbaka min framtand.
In a dream I lost my teeth again
Yes in a dream all my teeth fell out

För ett år sedan var dessa drömmar de värsta jag hade. Jag drömde dem om och om igen och det var inte ovanligt att de kom varje kväll.
Alltid framtänderna. De dinglade och man kunde vicka och vrida, de satt knappt fast.
Känslan av att tänderna var lösa kändes ända in i benmärgen och det var fruktansvärt jobbigt.

Drömtydare: Förändring. Ofta till det positiva.
Visst var det början på en stor förändring, men i mitt fall absolut inte i den positiva riktningen.

Det var inte bara tänderna som var ett problem. Förut innehöll mina drömmar mycket mer.
Då nästan hela munnen bestod av svarta glipande hål började mitt hår förändras. Det blev svart och som stålull, spretade åt alla möjliga håll. Ibland var det även orange. Jag såg ut som ett troll. Mina öron korvade ihop sig och såg ut som ett par russin där de stack fram.

Calling me woman and half man

A cracked smile and a silent shout
A cracked smile and a silent shout

Sedan hittade jag den här låten för några år sedan, och det är för mig fortfarande freaky scary!The Knife - Silent Shout


McDonalds!

Drive in, driva igenom...
Två (2!) gånger detta år har jag ätit på McDonalds! Det är emot allt vad det nu än heter!
Jag hatar donken! Jag hatar inte bara maten, utan branschen, orginisationen, everything ffs!

Vi åt smaklösa nuggets och de där ökanda fiskpommesfritsen. Vattencola och någon slags gegga som ska kallas sötsur sås! Sitta i bilen under måltiden är ett måste, man kan bara inte gå in och sitta där och skämma ut sig! Parkeringen på Elgiganten är en finemang möjlighet till detta problem.
Resan ner till Svenstavik igår för att sätta på broderns frys blev jobbig och vi såg det äckliga stället på Lillänge som en bra nödutlösning för våra hungriga magar.

Idag skiner solen och Danne är hemma! Undra vad vi ska hitta på för skoj idag då... Sitta inne och spela Bad Company kanske, eller varför inte titta på repriserna till UFC?

Jag är hungrig!


Regnig dag...

Tråkig dag...

Först och främst vill jag bara säga; Ara Abrahamian, du fick inte guldet pågrund av ett idiotiskt, rent ut sagt pinsamt domslut, men du vann mitt hjärta! Tveklöst!
Tack för att du stod upp och gjorde det ingen svensk skulle ha vågat; protesterat!
Tack för att du idag visade att vi svenskar inte är några jävla mesar som inte törs säga till, att vi inte tolererar vad fan som helst!
Nu är OS över, tack och lov!

Sen och främst så var det inget mer faktiskt...
Jag har kört bil i vattenpölar, det var de enda.


Laxsjö

Jag känner mig lite som en såndär teleportör. I och för sig lät det som någon som jobbar på nummerupplysning... teleportör...?
Aja men en sån i alla fall!
Igår var jag i storstaden och nu befinner jag mig här, i regnruskets lilla by Laxsjö.
Igår väntade jag åter igen att få höra om jag får jobba något på 118100, och nu jobbar jag här!

Med ihållande träningsvärk så kutar jag fram och tillbaka, kassa-lager, och det pinar i min stjärt för varje steg!
Skrattar jag så vet jag att magen fått sig en hel del träning! Eller så är det bullarnas fel...

Danne fick skjutsa mig och Ante 5 hela kilometer bort från byn då han åkte igår. Sedan sprang vi vägen hem. Haha eller ja...
Först sträckte jag knät så det gjorde ont!
Sedan fick jag håll på bägge sidor och det gjorde jätteont!
Slutligen blev jag skitnödig, så då gick det ju inte alls!

Nu ska jag bannemig skriva det där satans kåseriet!Litte ta våndera

Igår fick jag mitt paket från Junkyard och idag råkade jag dra iväg en beställning från Caliroots också...
Satt och kikade på Lyxfällan igår, och Danne varnar mig hela tiden för att vi inte ska bli som någon utav dom.
Krediter och lån. Men nej tack, min första lön och jag bara nåste få spendera den på något så värdelöst som kläder.
Jag är en som hellre köper en fräck mp3a, en cool mobil, de senaste lurarna, eller varför inte ett nytt ljud? Hemmabio?
Prylar, prylar, prylar!
Jag är gladare över att få ett tillskott som gör min lägenhet ännu praktiskare än en märkeströja i garderoben.
Min Peaktröja har dessvärre blivit uppäten av tvestjärtar.
Jag som jobbar på 118100 vet att man ska lägga ut wellpap, blöt har jag för mig. Inte orkat kika upp det närmare men. Frågan var om de kunde flyga, och yes they do!

Danne kom hem igår från sitt utejobb. Han pallade inte längre efter ha spytt galla och blod och dessutom inte kunnat andas och svälja pågrund av sina jävla halsmandlar.
Idag är han frisk så nu ska han bort igen.
Sköönt! Men jag får fortfarande inte jobba...
Har redan börjat kika upp jobb i Norge, bara 10 månader kvar, sedan är jag en friiii kviiiiinnnnaaa :D


Morghh...

Litte ta våndera= lite om allt möjligt.Jaha, kikade upp det där nu om tvestjärtarna, man ska lägga ut blöt wellpapp för att locka till sig dom!
Illa!


Sådärja!

Så var helgens reggaefestival över och jag kan numera börja leva normalt igen.
Öppna upp persiennerna och kanske tillochmed lyssna på radion till morgonkaffet.
Nu är ju jag varken kaffedrickare eller morgonmänniska, men det klingade bra!
Och så lyssnar jag aldrig på radio, förutom på fredagkvällar då det är P3 Rytm med Papa Dee!
Blir så sjukt dålig i magen av kaffe också, så ska jag dricka krävs noggran planering av dagen.

Jag har funderat över hur många grenar det egentligen finns i detta OS... Det är ju sjukt vad grenar de är, allt från ballett till flygplansakrobatik... eller så var det bara på reklamen, vad vet jag? Och orkar jag bry mig?... Nej!

Imorgon åker Danne till Ramsele och ska svetsa. Jag ska försöka få jobb och gör jag inte det så ska jag försöka ännu mer!
ALLT för att slippa gå på körskolan! ALLT för att slippa ta itu med allt jobbigt.
Det är i och för sig en stor kraftansträngning att boka in jobbtider också!

Nu har jag två veckor kvar av min inläsning på extrakursen. Ska göra ett personporträtt och förstå vad jävla jobbigt! Det betyder att jag måste ta kontakt med någon för att sedan intervjua den stackars människan!
Och vem faaan skulle de vara??
Sedan ska jag känna till två olika organisationer som delar med det här om etik, moral och rätt i det juridiska shitet... Fattade verkligen ingenting!
Sen var det en sak till.... ?

Någon som vill vara med i mitt personporträtt och känner sig manad att personligt svara på massa dumma frågor?


Som om att detta vore vilken torsdag som helst!

Vilken underbar dag! Tänk att få krypa ner i den gosiga sängen igen med en kopp varm choklad och vispgrädde och bara få spränga sig själv i luften!!

Torsdag den 7 jävla augusti mina vänner.
Skjut mig långsamt, slå mig medvetslös, gör mig efterbliven!

UPPSALA REGGAEFESTIVAL!!

Jaha, och, så men jaha men ja! Va!

Sitter och sörjer för att min närvaro där inte kunde uppfyllas, en så länge levad dröm utspelar sig, och vad gör jag?
Jävlas i Photoshop för att få till en header som ska hedra denna torsdag! Torsdag den 7 då hela spektaklet drar igång i södern! En tillställning med världens rytmer, umgänge och anda, alla är där för en sak, en gemensam förälskelse till dessa reggaetoner som får vilket humör som helst att gå i taket.

Jag har åtminstonde någon gud att tacka för idag att datorn fungerar. Jag har lyssnat på musik i mer än 30 minuter nu utan att min dator har laggat ihop!
Det blir en jävla massa SOYA, Tanya Stephens får förgylla min sorgedag, Bob Marley, Slightly Stoopid, och, han som spelar imorgon; Groundation!! Big love, one love!

....

Soh mi seh, mi so bored, yuh know? Peace n love fi all of yuh people at deh festival!
-Lion of Judah shall break every chain, never stop Hail RastafariFör lat för att ha lite att göra!

Morgan Pålsson! Vilken stjärna! Jag älskar honom och jag älskar honom ännu mer efter att ha sett filmen! Ska nog ta och se den igen idag tror jag!

Då jag väl vill jobba, finns det inget jobb... Så där rök ju mina undanflykter från att komma bort från körskolan! Jävla skit!
Så nu har jag inget att göra. Jag hade kunnat åka in och sätta mig en knutta med den eländigt jobbiga teorin, jag hade just nu kunnat ringa och boka in fler körtider, men jag kan inte! Jag har så lite att göra så det nästan blir stressigt!
Jag ska hinna med allt, och det sista jag vill göra just nu är att ta kontakt med körskolan.

Blev klar med reportaget igår åtminstonde, ett problem mindre ur världen. Nu har jag bara fyra små uppgifter kvar som tillsammans bildar en enda stor klump besvär.

Och så tjatar de hemifrån, bokat fler tider? Ta och åk in och bli klar med teroin. Du får ju inte sluta nu när du börjat, ta och kör, boka fler, boka mer, gör mer!
Men daaampberit!

Nu ska jag gå och prata med min palm!


Svarar inte

DATA= Dubbelt Arbete Till Alla.
DATASL= Dubbelt Arbete Till Alla Speciellt Linn.
Jag säger ju det, jag är ingen datornörd och kommer aldrig att bli.
Då jag väl tar tummen ur röven och skriver klart hela mitt jävla reportage, som skulle ha varit klart för några dagar sedan, ja då händer det som inte får hända.
Svarar inte. Det här jävla fittprogrammet svarar inte din jävla nöt. Du måste härmed tvångsavsluta skiten och göra om allt på nytt!
Fyra sidor skrev jag grundligt om Mustangen. Jag skrev så jävla bra så att jag nästan blev tårögd, att jag nästan skulle vilja sätta på mig själv, så jävla grymt bra blev det!
Men inte längre. Dokumentet finns inte längre. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Den bärbara datorn har därefter fått utstå all sorts av förnedring. Jag har hotat med att kasta ut den genom fönstret och jag har nästan lyckats spräcka skärmen i aggressivitet.
Visst kom det väl upp en 2-7-13 felmeddelanderutor om att platsen på hårddisken var begränsad och att vissa program skulle dö osv osv. Trodde det menades om filmerna som höll på att överföras till extrena hårddisken, men tydligen INTE! Men ett Worddokument ska inte bli lidande av det liksom?

Prövade att stoppa den överarbetande datorn i frysen ett tag. Fick ned varvtalet till kanske 3800 varv/s.
Men dokumentet ville inte bara släppa taget om felmeddelandet och spara ner skiten till hårddisken!
Ställde den i fönstret och i kallblåsen, men de hjälpte inte. Det enda onda som kom av det var att mina fötter blev iskalla.
Efter fyra jävla timmar och den där sablans förnedrade felmeddelanderutan så gav jag upp. Tryckte ned skiten och vips, så var allt borta.

Hur återståller man en TMP fil?!? Vad är det? Finns chansen att jag får tillbaka mitt dokument???

ANTE HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP MIG!

Ska köpa en ny fåtölj sen =)


Snacka om dumdum!

Magnus! Vilket stopskott! Vilken jubelidiot, vilken dum satans satan! Intelligensnivå som en myra, dummare än en get.
Magnus, lilla okloke Magnus! Din otroligt dumma jävla skåning!

Efter en god middag i Lugnvik igår drog Magnus stolt fram sitt tredagars armband som han dessutom fått. Värde hela 1000 kronor.
Han satt där lugnt och filosoferade. Knycklade på med bandet. Tillslut hade han knäppt igen det. Idiotförklarad som han blev så var det hela mycket roligt och underhållande. När väl den är knäppt, går den ej att få upp. Det var just det han suttit och tagit reda på. Och så hade han knäppt igen armandet på hålet längst in. Dum, dummare, dumt!
Det rosa tygarmandet var inte längre något mer än det som följde med disken in.
Magnus hade skrytit över att vissa kom ju in gratis, spekulerade över vad han skulle se, hitta på med, gå till.
Det enda som fanns nu var en tom dumskalle som på skånska förklarade att han egentligen inte mist något. Inte alls, han hade ju fått det, och det drabbar ju ingen fattig.
Ändå satt han där helt stum och klagade hela tiden på hur dumt gjort det var, och vi andra kunde inte mer än hålla med.
Danne försvann ett bra tag. Magnus svepte whiskeyn för att dränka sina sorger på ett just förlorat armband och en helhelg värt 1000 kronor på sina dumheter! Tog med sig Ellabella och gick en sväng för att hundarna skulle få bajsa av sig.
Då han kom tillbaka hade Danne på något vis lyckats knipsa upp låset på armbandet, utan att det gått sönder. Det såg i princip ut som ett nytt. Magnus var borta, och bara för att hämnas lite extra mycket knipsade han fast armandet på Magnus bror Dennis.
Dennis var nu en lycklig man med ett rosa armand. Han satte sig med Yranbilagan och planerade. Magnus kom tillbaka och vi andra bara suckade åt hans mummel. Dennis gäspade och sträckte på sig, spekulerade över vad han skulle gå och se.
Magnus min då han såg sitt gratisinträde till yran på sin brors handled var helt klart oslagbar!

Så roligt har jag inte haft åt någons dumhet i hela mitt liv!

Hoppas du hade det trevligt på stråket igår, Dennis!