Snacka om dumdum!

Magnus! Vilket stopskott! Vilken jubelidiot, vilken dum satans satan! Intelligensnivå som en myra, dummare än en get.
Magnus, lilla okloke Magnus! Din otroligt dumma jävla skåning!

Efter en god middag i Lugnvik igår drog Magnus stolt fram sitt tredagars armband som han dessutom fått. Värde hela 1000 kronor.
Han satt där lugnt och filosoferade. Knycklade på med bandet. Tillslut hade han knäppt igen det. Idiotförklarad som han blev så var det hela mycket roligt och underhållande. När väl den är knäppt, går den ej att få upp. Det var just det han suttit och tagit reda på. Och så hade han knäppt igen armandet på hålet längst in. Dum, dummare, dumt!
Det rosa tygarmandet var inte längre något mer än det som följde med disken in.
Magnus hade skrytit över att vissa kom ju in gratis, spekulerade över vad han skulle se, hitta på med, gå till.
Det enda som fanns nu var en tom dumskalle som på skånska förklarade att han egentligen inte mist något. Inte alls, han hade ju fått det, och det drabbar ju ingen fattig.
Ändå satt han där helt stum och klagade hela tiden på hur dumt gjort det var, och vi andra kunde inte mer än hålla med.
Danne försvann ett bra tag. Magnus svepte whiskeyn för att dränka sina sorger på ett just förlorat armband och en helhelg värt 1000 kronor på sina dumheter! Tog med sig Ellabella och gick en sväng för att hundarna skulle få bajsa av sig.
Då han kom tillbaka hade Danne på något vis lyckats knipsa upp låset på armbandet, utan att det gått sönder. Det såg i princip ut som ett nytt. Magnus var borta, och bara för att hämnas lite extra mycket knipsade han fast armandet på Magnus bror Dennis.
Dennis var nu en lycklig man med ett rosa armand. Han satte sig med Yranbilagan och planerade. Magnus kom tillbaka och vi andra bara suckade åt hans mummel. Dennis gäspade och sträckte på sig, spekulerade över vad han skulle gå och se.
Magnus min då han såg sitt gratisinträde till yran på sin brors handled var helt klart oslagbar!

Så roligt har jag inte haft åt någons dumhet i hela mitt liv!

Hoppas du hade det trevligt på stråket igår, Dennis!












KOMMENTARER:
Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: