Fördömda förkylning!

Idag mår jag riktigt dåligt!
Har knappt sovit något under nästan hela tiden jag varit sjuk, det vill säga sen första dagen på lovet, så idag är jag verkligen så slut!
Och att det är lördag gör ju ingenting bättre. Jag hade min helgnojja redan igår, och nu är det lördag. Jag undrar hur pass väl jag kommer känna mig imorgon. Det vill jag inte ens tänka på. Och på måndag!

Var upp på Lillänge en sväng tidigare och åstakom en liten blomkruka för 20:-
Jag svettas fortfarande efter den turen!

Jag försöker hålla mig borta från näsdropparna, min trogna vän i allt elende som jag allt för ofta blivit beroende utav. Riktigt farliga grejer det där med nässpray. För ett tag sedan kunde jag inte sova utan det! Jag var helt frisk, men då det skulle till och sovas blev näsan igentäppt och det hjälpte inte om jag inte fick ta en dusch. Fick gå på avvänjning ett tag sen gick de bort! Beror på hur det blir efter den här veckan med allt mitt användande.
Men nu då det bara kommer blod och svider ända bak i öronen så känns det som jag nog klarar mig ett tag till utan.

Ikväll blir det filmkväll! Jag vill se The pirates who don't do anything, men jag hittar inga undertexter!!!

Peace love and understanding folks


Gentleman

Lovely mama... Jag sitter och lyssnar på Gentleman nu på kvällskvisten. What she deserves är en så fruktansvärt bra låt med honom. Alla låtar med Gentleman är bra, hela han är ett underverk!
Min största dröm vore att få träffa Tilmann Otto, åtminstånde i alla fall få se mannen som tillfört så mycket genom musiken då det har varit svårt och jobbigt i mitt liv.

a one thing I desire
only on that will I seek
to see the children prosper
there is so many mouth to feed
Jah Jah bless all dem babymothers
give them children food to eat
with no help from their fathers
man it wicked deh out on the street ...

give her what she deserve long time
mama earth is here to love and preserve mankind
I do my very best and reserve what's mine
keep the woman and the children dem fine
one more time

Suttit och småskelat på filmen Tjenare kungen ikväll. Punk säger jag bara... Och så avslutar jag med ett stort frågetecken. (?) Kjell Bergqvist hade en miniroll i den filmen, ändå skyltade tv.nu som mest med hans namn. Smart... smart...! För filmen var ju helt världelös, tjinga in med ett känt namn å vips, lågbudgeten förvandlas till något man tror ska vara svensk filmsucce. Men ikke.

Mina blonda slingor blev jättebra! Mer än nöjd. Nu ska jag bara gå ner 10 kilo och sedan ska jag skaffa dreads!

Keep the fyah burnin!

image7
Tilmann Otto - Gentleman
you are the one that make me strong
Nu är det helg!

Och det är nu det börjas att man ska gå runt och gruva sig inför måndagen. Jag vill inte börja skolan igen.
Men ändå ser jag fram emot att få veta om jag ska få ta en extra kurs bara för att få ha text B nästa år. Extrakurs= mera jobb. Fast det känns som jag kommer klara det, allt för mediekommunikationens skull!

Igår, innan mitt svammel, var vi ute en sväng och fiskade. Det blåste som bara fan, men vi satte oss vid varsit hål, jag, pojkvännen och gamernissen.
Det var omöjligt att komma därifrån utan fisk, påstod Daniel, men vi kom då inte hem med ens lite sjögräs.
Han skulle promt bevisa att det fanns fisk i pölen, och gick runt sjön och borrade hål efter hår. Jag och nissen följde uttråkat efter, satte oss väntande ner för att sedan gå och borra ett nytt hål 20 meter bort.
Det blåste så kallt så vi ville inte ens ta av oss vantarna för att fika.
Fikat fick bli vid hemkomsten då vi satte oss och spelade tvspel. Mycket trevligt blev det ändå tillslut efter vissa dispyter.

Nu har jag färgar håret på brorsan, ska bli spännande att se vad han ser ut som då han kommer ut ut duschen, sedan ska vi frakta honom till bussen mot Svenstavik.
Då ska jag göra slingor på mig själv.

Nu är det inte långt till den 30:e... vi har under veckan passat på att svulla i oss kebab, bullar och munchie cheez crunchers. Måste ju lägga på lite innan ;)

Och så har jag fan blivit förkyld på det här lovet också. Sportlovet, förkyld och nu på påsklovet. Då skolan börjar igen kommer jag vara friskare än aldrig förut. Så fruktansvärt orättvist, men de är lugnt, jag tar ut kompensation sen då jag börjar bli less.

Nu ska jag se vad jag åstakommit med hårfärgningen på min bror!

Peace


Svammel...

Svammel, vilket fantastiskt ord. Det var ju helt makalöst vilket häftigt ord jag kommit att fastna på. Svammel...
Det var under reprisen i en match på UFC mellan Chuck Liddell och Randy Couture jag kom på mitt makalösa ord.
Jag berättade entusiastiskt vad som skulle komma att hända härnäst innan rond ett segt avblåstes mellan de tappra, kelande männen.
Så kom tvsport reklamen. Jag såg precis hur mitt ord passade in i loggan på 4sport.
Chuck fick in sitt superknytnävsslag som kom att spräcka ögonbrynet på Randy. Det blev otroligt blodigt, kladdigt och brutalt i ringen.ånt gillar jag.
Det var riktigt roligt att se en repris på en topmatch mellan två lätt tungviktskämpar.
Att redan från början veta vinnaren och se alla slag medvetandes, som man så väl vet när de ska träffa precis rätt!
Chuck vann matchen såklart!

Det var den sista matchen för ikväll på UFC, och imorgon ska jag också upp tidigt.

Ne vänta! Nu blev det Poker after dark på tv4sport.

Ses imorn!


Öppna upp ditt sinne!

Livelihood jag älskar er! Öppna upp ditt sinne är den bästa låten och jag passar på att lyssna nu på full volym i lurarna då Danne sitter klistrad framför ett nytt tvspel!
Jag brukar inte få lyssna på Livelihood och Isabels Sandbloms sköna, glada stämma för honom, så jag passar på så fort jag kan.

Idag har jag griljerat påskskinkan, men stutarna vi planerat att köpa har inte blivit av ännu.
Vi åkte tidigt i morse iväg till Lugnvik för att fiska, men solen gick i moln så fort vi kom utanför dörren. Sedan började det blåsa så vi blev inte borta länge.
Då vi var på vägen hem kom solen fram, och strålande fint blev det. Inte ett moln på himlen!
Men vi hade våra planer på att åka in till staden. Ska köpa en extern hårddisk till den bärbara så jag kan ha ordning på mina bilder och så måste vi kunna få plats med mer filmer :)
Och så var det ju de där med stutarna, men vi klädde på oss och åkte till Lugnvik för en 2:a chans. Solen fortsatte att skina då vi satte oss ute på Storsjön, men det blåste då med.
Sedan blev det middag där hos svärföräldrarna, slapp man det idag, skönt !
Men vi har fortfarande inte några stutar så det blir inget gott kvällsfika... får spara att smaka skinkan till i morgon då!

image6

Imorgon ska vi dra med oss stans största gamernisse ut och fiska på Önsjön. Vi får hoppas på finväder!
Och jag har konstaterat att yr.no inte är något att lita på.


Öppna upp ditt sinne
släpp fram det som e inne
låt det flöda
i dansen ta nu chansen att,
Öppna upp ditt sinne
släppa fram det som e inne
å flöda, hör trummans gungeligung
å sjung

Vem är det du tror kommer döma dig
här i våran trygga sfär (så säg)
ta din plats å kom till ro
Släpp tanken som hindrar å begränsar dig
säg nej till fördomsfulla attityder
För inte vill du vara en av alla de som
blir stöpta i samma form
Nej kom hit och visa upp ditt sanna jag
utan undantag


Våffeldagen!

Men det blir pannkakor  för min del idag. Fick ett helt lass med pannkakor från Laxsjö som jag hade tänkt steka upp i smör och socker. Mums! Danne vill ju ha dem i mjölk också, men det får han dona med själv.
Det är en vecka till det ska börjas på allvar nu, så idag får man svulla lite feta pannkakor och äta upp det sista av godiset. Jag lovar att hinna med en och annan kebab också innan det blir att lida utav naturdieten!

Skönt att komma hem till lägenheten igår. Men det var kallt, 13 grader hade vi inne! Termometern brukar i vanliga fall stå på 23 grader , då mår vi gott. Tyckte så synd om blommorna, fått stå i denna kyla och torka!

Idag är det tisdag, jag har lov och jag har inte räknat ut att göra något! Ta det lugnt och bara vara. Lyssna på lite Bob  Marley!
Men idag har jag faktiskt räknat ut att planera om mina hoyor. Fast jag vet att de inte vill ha näring och vill ha det trångt om sina fötter så ska jag nog chansa mig på en omplantering. Krukan är så ful.

Danne ringde nu, Waplan har lite jobb så han har tagit semester resten av veckan. Jahopp, då blir jag inte själv hemma om dagarna i alla fall! Lär ju bli lite fiske hoppas jag på, och långa promenader runt ön.

Nu ska jag sprätta upp jordpåsen och vara beredd med dammsugaren, för jag är ett proffs på att få det skitigt omkring mig!

Happy våffeldag på er!

image5
En blommande porslinsblomma / hoya :)


Så mycket godis...

Nu nästan längtar jag till den 30 mars, då ska det på allvar börjas inför beach 08.
Samma sak körde jag med förra året men vad blev det av de? Ännu mera godis och kebab!
Men nu känns det verkligen på allvar! Då jeanspar efter jeanspar bara ligger och jag vet att jag får skavsår av att ha dem, DÅ!

Så mycket godis, chips, dricka och glass som det har blivit  hemma i Laxsjö i helgen, så mycket brukar inte ens vi ha under en tvspels helg tillsammans med Krille! Och då är det verkligen mycket!

Vi ska dra igång en liten tävling nu i början på april och den som går ned mest vinner såklart. Men vad är oklart än så länge.
15 kilo på 2 år, det känns och mina fina jeans som jag vill ha, de ska jag fanimig få på mig innan sommaren! Det ör mitt mål.
Har laddat upp nu med en hel låda naturdiet som jag ska börja dricka. Är jävligt skeptisk till sånt där, men stillar de hungern ett tag kan det ju kanske gå bra. Naturdieten är tänkt att ersätta alla kebab och pizzamåltider, så jag tänker inte sluta äta, aldrig i livet. Utan mat dör jag och naturdiet är bara nåt skämtsamt pulver innehållandes massa tillsatsämnen...

Nu sitter jag och är jättehungrig! Har inte ätit mer än en skinkstut hittills, och en massa godis då...men de gills inte, bara en massa snabba kolhydrater.

Har fiskat och idag med och äntligen har jag fått fisk! Men det började blåsa för mycket så mitt tålamod tog slut och Danne blev less på mitt klagande så vi åkte hem och spelade tvspel!

Senare idag ska vi åka hem till staden igen, ska bli skönt att komma hem och så måste jag se till mina små blommor. Jag hoppas att de inte dött i värmen som uppstår i lägenheten av solen. Men det återstår att se sen.

Nu ska Danne ha datorn för att spela nåt skitspel på spel.se.

Slut på påsken, slut med godiset (på veckorna i alla fall) nu återstår en veckas skönt looov =)


Firrifirriabborren!


Solklart...

image3
Solklart- från Laxsjöpimpeln 21/3

Idag har det varit ännu en strålande kanondag! Men utan blåst, det har inte ens förikommit små vindpuffar. Inte ett moln på den klarblåa himlen. Det blev fiske idag med, men vi tog oss bara ut på sjön. Far följde med och mamma var med oss ett tag. Hon har lagt all vikt på den goda pirogen vi snart ska få äta utav.
Danne fick fisk. Jag och pappa hade inte ens ett hugg, så fiske handlar inte bara om tur, det är skicklighet med.
Det slutade med att jag och pappa satte oss på första parket och iaktog då de avverkade skogen nere vid sjön.
Såg hur de stora massiva granarna brakade sig igenom träden som stod brevid och avslutades med ett kabrak väl nere på marken. Det var faktiskt mäktigt att se på.
Idag har man fått ännu mera färg, näsan är knallröd och kinderna svider idag med.

Igårkväll fick jag mina presenter! Fick en massa triss lotter som jag också vann på, sedan fick jag lotto lotter men det gick inte bra alls. En hel hop med kläder till sommaren och pengar.

Dansen var igår, men det var så kallt och jag var frusen sedan fisketävlingen i Vitvattnet. Jag låg och sov vid femtiden igår och blev väckt då mor och far kom hem från jobbet. Det var skönt att sova för jag var så slut.
Fick ju besök igår också fick jag höra, men då hade jag sovit många sköna timmar redan!

Så nu väntar jag på pirogen som luktar så gott inifrån köket, är så less på tvspelandet här, de har ingen som helst kontakt med omvärlden.

Det har varit en bra påsk, men imorn bär det av hemmåt igen, ska bli skönt.

Hej hopp!


Fisk och Födelsedag!

Strålande kanonväder idag igen! Men det blåser och som jag har frysit på Vitvattnet. Det betyder alltså att det blev ännu en fisketävling för våran del.
Men priserna där var ett skämt, 1000:- till vinnaren. En resa värd 5000 lottades ut till någon slyngel. Danne tog idag hem en kakform i silikon på ungefär 14:e plats. Nuförtiden är det silikon i tamejfan allt.
Mitt ansikte svider och är knallrött, det betyder att solen har tagit idag. Jag har ju mestadels bara suttit och sprungit efter Daniel och hans race på sjön.
Det nappade som tusan för mig ett tag, men jag kände att det inte var någon haj dirkek jag hade på kroken, så jag lät den vara. För det första hade jag blivit tvungen att ta av mig vantarna som jag jävlats för att få av, och sedan sätta på ny maggot och sen ta ihjäl fikssatan.
Jag gav upp efter 45 minuter, det fanns inga hajar där, men en fick en aborre på 1390g.

Min födelsedag då? Mamma och pappa jobbar, så de har bara sagt grattis. Momma bakade en tårta som man fick smaska i sig efter en lång dag ute. Jag har inte fått några presenter än. Ingen smörgåstårta... Jag vet att Danne inte har köpt något men det får bli sen.
Av lillebror fick jag 20 kronor som han hade skrapat fram igår på en tialott...som han fick!
Moster och kusin har hört av sig och svärmor ringde, och nån till, men sen har resten av världen glömt bort mig...
Fast många har skrivit och grattat på bilddagboken :)

Jag är så jävla trött nu, det tar på krafterna att springa runt ute och frysa.
Imorgon ska vi till Kakuåsen på en pimpel till. Sägs vara bra fiske där... där med!

Ikväll är det bal och den kan ju få sköta sig själv, för jag ska vara tråkig och bara sitta hemma för jag är en tråkig person för jag dricker inte alkohol och då är jag tråkig och torr...
Fan ta dig!
Uppskattar artiklar i tidningen om nyktersiterna Aftonbladet! Vi har det inte lätt kan jag lova!

Nu ska jag sova en sväng, är så jävla hungrig så ska sova och glömma bort hungern, de här hemma sitter ju ändå bara och lirar ps3 så de märks inte att jag försvinner ett tag...

Grattis till mig på 19års dagen!


Pimpeltävling

Idag var det dags för den årliga upplagan av Laxsjöpimpeln. Den drog mycket mer folk förr i tiden, "det var bättre förr", som många i den äldre generationen uttrycker sig.
Nuförtiden är alla fiskare ute efter den stora vinsten, och då åker man självklart till Raftälven och tampas med de rutinerade sportfiskeproffsen som spenderar sina hela påskar på alla möjliga sjöar och tjärnar runt om i länet.
Men inte vi. Vi kämpade för de fjuttiga 4000:- som var prispotten. Men inte ens det blev de. Vi kom hem med en hemmavävd kudde av nån kärring från syjuntan. Den vanns på lotteridragningen och det var Danne som hade den "turen".
Sedan fick han ta en pannlampa för fiskfångsten som han genast gav bort till far. Pappa har en slags hemlig fetischist på lampor, speciellt små och som han kan blinka med och vara allmänt irritersam.
Jag däremot fiskade inte. Jag gick runt där som en djupfryst fiskpinne och ävlades på med kameran. Mina fingrar var frysta men jag var tvungen att ta kort. Vad gör man inte för Laxsjöbygden och dess hemsida?
Daniel kutade runt på sjön som en galen jag-vet-inte-vad. Så mycket motion har inte han fått sedan han var liten och medlem i Jämtlandskroken. Eller sedan han var med i idrotten på lågstadiet och då han tävlade i orientering?
Så många hål har inte han borrat sedan han och Jerker anordnade uthållighetstävlingar på Storsjön. Så jag vet en som kommer att ha träningsverk imorgon. Men ändå är det planerat att vi ska till Vitvattnet och fiska. Det är bättre vinster där, en utlandsresa bland annat och det skulle inte sitta fel nu.
Jag är fortfarande frusen sedan idag, men nog har jag fått lite färg, solen har legat på hela dagen, men det har blåst orkanvindar.
Nu ska jag dona med mina bilder.

image2


Trevlig påsk!


Påsklov!

image1
Utsikt från lägenheten denna dag :)

Nu har mitt efterlängtade påsklov äntligen kommit!
Jag vaknar upp med solens strålar som sträcker sig ända bort till sänghörnan, det är fantastiskt!
Medan de andra stackars barnen är på skolan och pratar miljö så ligger jag hemma och gosar under det varma, sköna täcket!
Jag hoppas att det bli lika fint väder imorgon, för då är det pimpeltävling i Laxsjö, ser mycket fram emot det!
Då ska jag fota har jag fått i uppdrag av Laxsjö Bygdegård, så håll utkik på den hemsidan sen ;)
Sedan är de påskafton, och inte för att skryta, men jag fyller ju år då, och sedan är de dänsinga... tror inte jag kommer gå dit, det känns inte så. I så fall skulle de vara för att bli firad av Jannez då =)

Jag kommer få träffa momma och hon ska laga till min storfisk jag fick i somras uppe i Dammån.

Var till svärföräldrarna igår och fick skitmycket påskgodis + 2 trisslotter var och pengar, vi vann faktiskt 100:- på de jävlarna, och så vet jag en som ska in och skrapa klövern i tv, turkärring!

Nu ska jag börja packa till allt som ska tas med till byn, sedan kommer brorsan och hans tjej hit med en massa packning så det ska bli kul att se hur vi löser allt i Dannes fjuttbil... som han dessutom snart bajsar på.
Satans försäkring, har ju snart inte råd att leva tack vare biljävlen!
Bilförsäkringen : 3790
Bensin denna månad : 3980

Aja, tur inte jag har körkort och bil i alla fall!

Glad Påsk


Fick som jag ville!

Jag fick som jag ville så nu sitter jag hemma och äter min goda makaronröra jag gjorde igår och förbereder mig inför att skriva en seg analys.
Jag har sett filmen "När lammen tystnar" förut men ärligt så förstod jag inte så mycket. Det är för att man sitter och anstränger sig att fatta något och det är då allt går åt helsike.
Och att komma ihåg alla dessa namn och vad de har för roller... jojo de ska nog gå de!

Träffade ju rektor Andreas Von Dobbler (visst är det är fruktansvärt respektgivande och coolt namn?!) i morse efter min sega promenad in till skolan.
Han var jättetrevlig och lovade att göra allt för att jag och Malin ska få ha text+mediekommunikation.
Det blir att läsa in hela Text A kursen men vadfan de klarar jag med min skoljvilja! ;)
Bara mor å far som måste acceptera min vilja nu men vafan har de att säga till om, de är ju min skolgång och min framtid!

Ännu inte hört något om mitt jobb...
Kanske ska jag ta och sätta igång att skriva en dramaturgisk analys utav "när lammen..." måntro?

Påskafton = jag fyller 19 år :D


När Lammen Tystnar

Fan jag som trodde att jag var ett geni! Det var helt solklart, så genomtänkt och planerat in i minsta detalj!
Men läraren var tydligen smartare...
Jag som hade planerat att få vara "ledig" i dag... jo pyttsan!
Så nu måste jag sitta på bio Regina och få rövont, menar "när lammen tystnar" är inte direkt en kortfilm och jag har inte kapaciteten att sitta stilla så länge!
Jag som hade velat ladda hem den på bärbara och ligga helt själv i myssoffan och se den i den takt jag vill, då kan jag pausa då jag ska skriva min satans analys!

Och så är det så att jag och Malin ska träffa rektorn så vi missar början. Perfekt, jag missar anslaget, presentationen och fördjupningen.

Det är de soppa idag vilket kan suga getdase, så det lär ju bli 11:ans äckelhamburagare.... sedan ska vi upp på skolan och skriva klart analysen där vilket inte kommer att gå bra, koncentrationsförmåga på topp här då! Men jag har laddat ipoden med en massa Livelihood låtar!!

Men får se det såhär, går jag idag är jag "ledig" i morgon har jag bestämt. Jag tänker då inte vara med på någon miljödag! I know how to save the world!

Nu ska jag GÅ (promenera) in till skolan! Inte ofta det händer på mornarna, men jag är på gott humör och the sun is shining! :D

Hoppas vi får sluta tidigt i alla fall...

Peace n love


Filmpool Jämtland

Filmpool Jämtland, och jag kan lova att det inte var lätt att hitta dit! Men det var mycket spännande och rogivande att gå runt och kika i alla vråer och hörn. Det var mycket fint där, stort som satan!
Jag, Martin och Malin gick och gick den långa Krondikesvägen som aldrig tycktes ta slut.
Krondikesvägen 2... 5... 12. Vi skulle till 93! Men det var soligt och fint väder så vem klagade? På hemvägen blåste det som fan och solen hade försvunnit, då klagade vi på det ena och det andra!

Men vi hittade ju så småningom det lilla kontoret de hade och ställde våra ack så välplanerade frågor om marknadsföring!

Jag slapp också min dåligadagperson och allt flöt på! Jag vill ha fler utav de där dagarna då de bara flyter iväg, som idag, kan jag inte snälla få en mail där de står att jag får jobbet?!

Matteprov idag, men jag är "sjuk" känner jag... men jag har faktist ont i huvudet! Som fan så jag har inte sovit mycket inatt.
Och snart är det dags för det roligaste på hela veckan, tvättstugan! Jippie känner jag nu... BLÄ!

Projektarbete till 3an då? Jaa... ingen aning. Lär ju bli något fotojobb antagligen, just nu orkar jag inte bry mig så mycket.
Jag vill bara ha påsklov och sitta i solen och pimpla och fylla 19 år! Sedan vill jag ha det där extralovet och sedan vill jag ha sommarlov och sedan vill jag fan ha jobb! Orkar inte ett år till!

Och så är det ju de där med att man kommer vara 20 år innan studenten, fuck that!


Natural Mystic

Det är tidig morgon, solen skiner genom de skitiga fönstren och får mig att uppmärksamma allt damm jag missat vid gårdagens dammsugning.
Finns det något bättre än lite Bob Marley så här tidigt? Vårkänslorna är djupt inom mig och jag är bara så glad idag!
Hoppas ingen på skolan kommer förstöra det!
Helgen har varit underbar och old days are back !

Det är måndag vilket betyder medikommunikation! Jag vet inte vad vi ska göra men det är alltid kul!

Get up stand up!


Jag håller mig vaken!

Det är fantastiskt! Jag somnade inte om efter min blogg i morse, jag höll mig vaken framför datorn och var nära att missa bussen, så mycket fastnade jag framför något ointressant.
Men skolan hann jag med mycket väl, det var skitäcklig mat men det är åtgärdat nu!
Fick nån satans gratäng av Per-Åke så den har vi slösat lite på, sedan tinade vi upp en älghelstek å stekte den som fan i mängder av smör och kryddor, som ändå inte smakade något. Men det blev gott, och mina svampar var gudomliga!
Så nu är man mätt i magen!
Och trött i kroppen, min själv sover men mina ögon är öppna så då fungerar resten av kroppen, det är precis så det känns, benen sover och armarna är avslappnade, det är ögonen som skriver... typ?

Men jag ska vara uppe ett tag till, det är ju Hjälp! snart  =)


Måste hålla mig vaken!

Den förbannade epelepsiklockan från Clas Ohlsson sätter igång och dåna radio 05.30. OneFM till och med för jag får inte in p3, säg en radio som inte får in p3?
De stora, blå, digitala siffrorna lyser upp hela lägenheten som ett par strålkastarljus på skidstadion.
Det satans fanskapet är så illa byggt att det kommer in störningar i mottagaren som man får något psykologiskt damp på och måste dra sig ur sängen för att slå av oljudet.
Nu är jag så smart att jag har ställt denna otroligt vackra radioklocka i fönstret, så långt från sängen man kan komma för att slippa sova i dagsljus, så då måste jag ju såklart kliva upp och stänga av den och då är det bara att fortsätta då man ändå är uppe!

Då när jag är på språng letar jag fram Dannes matdosa, tar fram hans grejer så som snusdosa, plånbok och bilnycklar. Lägger dem på puffen i farstun tillsammans med påsen och hans lunch.
Sedan lägger jag fram nya strumpor, tar fram rena kallingar och en ny t-shirt. Är det riktigt illa så får jag även klä på honom!

Så här sitter jag. Har varit vaken en hel timma nu, läst lite enkelskabok. Har mååånga sidor kvar men får väl improvisera och hoppas läraren inte läst böckerna om Narnia =/

Börjar 10.00 men tänker inte lägga mig och sova igen för då tar jag mig inte upp något mer för idag!


Ser riktigt dystert ut nu!

Nu vet jag inte vad det är som är fel. Jag är less, arg, deppad och orolig... Klumpen i magen var orsak nog att bara ligga kvar i sängen i morse. Jag har inte det minsta ågren för att jag stannat hemma från skolan hela dagen utan att sjukanmäla mig.
Det känns bra, och det är klumpen i magens fel att det känns som jag har en orsak.

Danne får nog inget lån. Ingen ny fin Audi... Och ingen försäkring på bilen han har nu...
Vår ekonomiska kris är verkligen stor, och det är hela 12 dagar kvar till hans löning, hur ska det gå?!
Och med mina futtiga studentpengar tar man sig inte långt, de få nödören som är kvar där.
Jag har sökt extrajobb nu, så jag ska bara vänta på besked, postsorterare, yeah man!
Men jag tänkte, vad fan gör de om jag står där och sorterar post 3 timmar om dagen?
Det blir ju ett extra skjut i kassan åtminstånde.

Snälla ge mig jobbet!
Och det känns som jag måste börja ta tag i skolan, annars kommer min fina utförda varning som en kladdkaka med posten...

Nu måste jag läsa ut min engelskabok, ska skriva recension om den på engelskan imorgon...

Daniel, du är mitt liv och lite till!Så otroligt depp...

Jag hatar dessa perioder mer än annat. Depp, depp, depp!
Det regnar i februari och det är växthuseffekten och miljöpåverkan och ozonlager.
Vem orkar bry sig?
Jag tänker fortsätta spola ner godispapper i min toalett i alla fall!
Jorden går under om några miljoner år, det tänker jag inte deppa ihjäl mig på nu, det finns annat att deppa på!

Det regnar, det är slaskigt, skiten lär ju frysa bara för att tills imorn så man inte tar sig ut från lägenheten...
Jag har inget jobb och inga pengar. Danne ska ta ett lån till en bil vilket känns ännu mer deprimerande.
Jag är less på nästan allt. Skolan framförallt! Jag nästan hatar den. Ska det fortsätta så här vill jag inte gå klart.

Ska träffa rektorn nästa onsdag, precis den onsdagen som vi ska göra vår filmanalys av "När lammen tystnar" och får jag inte mediekommunikation i 3an är det verkligen inte långt från att jag tänker ge upp hela skolgången!

Jag vill inte ha hjärt och lungräddning i morgon!
Jag vill inte ha tråkiga bilden med världens segaste lärare, säg vad ni vill, men jag tycker hon är megaknäpp!
Eller inte bara knäpp, allt annat med... måla en massa träd med uv färger? =S
Och så kommer jag ha mitt matteprov jag bara inte vill ha!

Nu kan jag bara se fram emot helgen så får vi se om det blir en ny bil eller inte... Och så ska Kristoffer komma och leka med oss!
Då ska vi se Apocalypto igen för den var så jävla bra!

GE MIG ETT JOBB FÖR BÖVELEN!

Manpower...?