Hade lite ledigt

Jag kunde byta bort några pass på jobbet så jag i alla fall fick mig sex dagars ledigt i veckan. Den första ledigheten på hela sommaren, så det var hur skönt som helst! Åkte upp till föräldrarna i lördags då jag slutade och fick åka in till staden igen i fredags för jag skulle jobba även denna helg.
Och nästa helg har jag inlagt ledigt, då det är den enda helgen på hela sommaren jag inte jobbar, just för att kunna åka på utställningen i Svenstavik, som nu inte ens blir av. Vi åker upp till Laxsjö igen, och den helgen har jag spikat att Forden ska upp!

Lägger upp lite bilder, orkar inte skriva mer, om det nu var något mer?


Fårrden som ska flyttas upp från fult, dåligt garage, till nytt, bra garage!


Båttur på Harvattnet


Hann hälsa på den nya bäbisen. Jag ser ju ut att kunna det där!
(Du behöver inte oroa dig mamma!)


En melon... från dagens utflykt.


Älsklingarna, från dagens utflykt.Jobbar långdag imorgon, sedan har jag heldagar+journätter resten av veckan, och så fort jag går av på fredag är det hembygden som gäller!


Any colour you like

Igår bara poff! Så kom jag in i min dreds-period igen. När jag väl har det på tankarna är det svårt att ta sig ur.
Jag vill så gärna! Men varför gör jag inget då?
Är det för att dreads är förknippat med snusk, en människa med dreads luktar illa och duschar aldrig? En med dreads är en hippie och äter inte fiskkött... typ?
Jag säger såhär! Dreads är mer hygiensikt än löst hår som fladdrar och fäller och hamnar i maten! Dreads hårar inte.
Att de luktar sopor om en med dreads och att de möglar är en myt! Visst finns det personer som använder sig av mängder med vax för att fixa till dom, det är inte bra. Och visst finns det människor som skiter i sin hygien, oavsett dreadisar eller inte.

Jag hatar mitt hår. Det är alltid i vägen. Jag kan inte göra något med det då det är för tjockt. Det är konstiga virvlar och jävelskap så jag får det inte att ligga rätt. Jag avskyr att gå till frisören och jag har noll koll när det gäller hårprodukter och jag orkar inte bry mig heller. Det finns aldrig en gummisnodd till hands när man behöver, och de där satans hårnålarna är då alltid borta, hur många man än har!

Kom och hjälp mig!


Äckling

Väntar på att äckling ska komma hem så jag får snusa på honom. Han kom ju hem från Gävle igår, men då jobbade jag natt så fick allt vänta till idag. Då jobbar han, men är väl på väg hem snart!
Haha, fick ett sms av honom igår där han frågade när det var jag slutade. Då visade det sig att han suttit utanför mitt jobb och väntat på att jag skulle sluta. Han erkände att han är allt bra dum!

Så sedan jag kom hem i morse har jag speedat på med inlämningsuppgiften. Gjorde hur mycket som helst måste jag få skryta om då jag gjorde precis alla uppgifter idag, har inte orkat eller haft tid förrän nu då det är som "dagen före". Brukar kunna bli så!

Sedan har jag susat runt med dammsugaren och sedan sprang jag runt med dammtrasa och min mirakelblandning i en sprayflaska så nu finns de inte ett dammkorn någonstans!

Fick hem lillebrors present gjorde jag, och så har jag ett skojsigt paket som väntar på Statoil. Mest saker till Danne faktiskt.

Så när bebbe kommer hem ska vi finna något att äta. Jag är mycket hunkrik! Sedan måste vi fixa mat åt Moltas, och sen vet jag inte hur vi ska göra om vi ska fixa något till gröt åt Dannes systerson som kom ut igår, om vi ska dra iväg till Sundsvall eller inte. Mae veit då itnå!
Å om vi ska iväg å gratulera till svärföräldranas nya titel. Å om vi ska iväg till brorsan å lämna hans present.
Å om vi ska...6 av 7

Tyckte väl att det var lite väl mycket helgjobb för min del. Var ju lite beredd på det då det är inom Omsorgen, men inte att det skulle vara såhär pass mycket. Så idag fick jag veta att jag har blivit uppsatt på 6 av 7 helger i sommar. Medan min vikarierande kollega tyckte det var knepigt att hon bara jobbar var tredje helg.
Men jag har inte klagat hittills och jag kommer nog inte göra det heller. Det är då lite tur garaget inte är klart än, annars hade det varit lite jobbigare.
Just av den anledningen att jag jobbar så många helger kommer vi ställa in utställningen i Svenstavik och åka hem till mina föräldrar istället.
Och hoppas på att bilen får komma upp till garaget just den helgen också. Sen ska jag allt se till att vara ledig på helgerna.
Kommer ju börja plugga igen snart, då Omvårdnadsprogrammet drar igång den 22 augusti.

Älsklingen är nere i Gävle och jobbar för 3:e, och sista veckan. Som tur var, är deras slutdatum imorgon. Så då kommer han hem i morgonkväll, jag har jouren då så kommer inte hem förrän på torsdag, så på torsdag kväll får vi träffas igen!
Men det tycker jag låter bra!
Ser fram emot min lön den här månaden också!

Lite för nu då.


Cotton

Har fått något dille på lukter som det står "clean cotton" på. Erika och Leo tipsade ju om värsta bästa grejen man sätter i fläkten på bilen från Yankee Candle. Och nu hittade jag en doftspray på Ica Bläki.
Förstår inte varför vi gång efter gång vi lovat att aldrig åka dit, ändå åker dit igen.
För det är då fan inte billigt. Och står det att en sak är billig, så inte fan blir det billigare på kvittot. Det bara står massa erbjudandelappar över hela jävla butiken. Som att de vore vår lapp-kärring till granne som jobbade där. Och det står inget om OBS! Gäller endast medlemmar. Man har ju lärt sig läsa det finstilta.
Det går ju an att vara där när det är så pass sent som nu, man slipper allt stressat folk.
Danne höll på börja grina när jag inte kunde bestämma mig om vilket sköljmedel jag skulle ha.
Vi är båda sjukligt trötta. Han har fiskat i 24 timmar (ok, 21 efter de nya reglerna) och jag har jobbat 25 timmar och kanske sovit två.

Härmed lovar jag att aldrig mer åka till Ica-lurjävla-Maxi.
Fast jag måste ju dit på tisdag genom jobbet.
Då gills det inte.


Grannfritt!

Ikväll - ikväll också, så ska jag vinna på Lotto!
En 80 miljoner vore ungefär lagom. Då skulle jag köpa mig en egen ö, och se till att inte en jävel kunde flytta, eller bygga inom en radie av 2 mil från mig!
Minst!
Det hette radie, var tvungen att google it up!

Är väl kanske det som är värst med att bo i lägenhet. Att man har de här jävla grannarna som man måste stå ut med. Flina och heja lite glatt, och ännu värre stanna till och måstas prata om nån kråkunge som inte kan flyga, ojojdå stackars liten... ställt ut vatten... ta handskar och försöka få den att flyga...
-SKJUT'N!
Skulle man ju vilja säga egentligen, men vi är ju grannar vi med. Exemplariska sådana skulle jag vilja påstå.
Vi står inte ute och röker på balkongen hela dagarna. Vi har inga ungar som skriker så fort balkongdörren öppnas (eller är det så att de verkligen skriker hela tiden?) och vi spelar knappt någon musik, högt alltså. Vi ockuperar inte heller tvättstugan 6 av 7 dagar i veckan. Vi städar den också efter oss. Vi plockar upp Molles bajs!
Men en sak, eiiiin sak, ske je säg deck! Skeeee jeeee säääääg deeeck!
Sopsorter gär ma då iiint!
Och där har vi en granne som allt sett till att vi fick för att ha sorterat tallriken fel!
TYCKER DU DET HÄR SER UT SOM FÄRGAT GLAS???
GROV SOP. SKA DET VARA!!
Stora röda bokstäver har lapp-grann-kärringen skrivit på den tudelade tallriken och lagt den utanför soprummet.
Det betyder inte bara att hon stoppar ner saker i hundbajs dagarna i ända, och försöker lära en äcklig kråkunge att flyga, hon rotar dessutom i soporna - och! Hon har tagit upp sopan, i det här fallet den trasiga tallriken ur containern! För, att kunna skriva ner några lustiga ord. Och jag vet att hon har fått gräva i soporna, för när jag slängde den var containern helt tom!
Snacka om att inte ha ett liv. Jag är så sugen på att gå ut med en lapp just i detta nuet där jag formulerat än mer lustiga ord som; Inte nog med att du stoppar ner dina löjliga lappar i bajshögar och allt vet vad, du rotar i sopor också för att hitta något du kan haka upp dig på. Har du verkligen inget annat för dig?
Åh, jag stör mig så på att hon stör sig på allt!

Och jag visste faktiskt inte att tallrik var grovsopor. Glas tänkte jag. Vitt... vitt är väl en färg så länge det inte är genomskinligt? För det såg inte ut som porslin då det var nåt Dollarskräp. Plast? 

Som sagt, jag ska banne mig ha grannfritt!

Och nu, borde jag, egentligen, skulle, ska, måste, vill inte.
Men borde, verkligen sätta igång med inlämningsuppgiften. I alla fall börja...
Snart.
Gick av jobbet i morse, så jag har inte blundat många timmar i natt.
Just nu har jag tvättstugan, och jag är så snäll så jag har tvättat lillebrors tvätt också!
Kom in på Omvårdnadsprogrammet gjorde jag också, så till hösten blir det ännu mer plugg.
Komsi nu peppen!
Åhhh Dr Pepper. . .


Undertecknad