Ewert

Uppmärksammade nyss att det var ett tag sedan jag lade ner energi på den här bloggen.
Så jag gör väl ett försök då.
Vet inte vad som hänt sen sist då jag inte minns vad och när jag skrev sist. Så det får väl gå på måfå  hela det här inlägget.

Jag går just nu en introduktion på jobbet hos en brukare som är ganska speciell. Eftersom vi kommer så bra överens har jag fått veta att de vill gå så långt med mig och låta mig få delegering för att kunna arbeta hos honom.
Det tycker jag låter helt fantastiskt, för då är jag verkligen "fast" där, som en uttryckte det igår.
Kanoners! Allt går i rätt riktning!

I helgen var vi i Piteå och hälsade på Bror, en bulldog som vi bara träffat en gång tidigare, vid utställningen i Svenstavik förra året. Och nu bodde vi hos dem en hel helg och hade det så trevligt det bara går!
Moltas fick en 1:a (excellent) medan snyggingen Bror knep BIM. Ändå bra gjort av Molle då vi inte tränat något, och att han fortfarande är i utvecklingsfasen. Tur jag kan skylla på den i tre år till. De är ju inte klara efter tre-fyra år. Huvudet tar längst tid att utveckla sig också.
Se fler bilder på Mollebloggen!

Nästa vecka tror jag Dannen skulle ha semester. Då har jag bestämt att vi ska besöka banken.
Sedan skulle jag vilja ha kikat upp Moltas öga, så varför inte slå två flugor i en smäll och samtidigt slå till på min bil jag hittat i Hudiksvall?
En Volvo XC70 -08. Nollåttorna har den nya karossen, så inget under den årsmodellen om jag ska ha en ny bil.


Volvo XC70 II D5 AWD Momentum -08. Snygg!


Och just det. Det blir nog ingen Hilda när bulldog #2 kommer upp på tapeten.
Vi ska skaffa en hane till då, eftersom Molle går så bra tillsammans med hanar så tror vi att en tik i familjen bara kommer göra honom olidligt, ständigt och straffbart kåt.
Ewert skulle han kunna heta om vi fortsätter i de Jämtländska presidenternas stil. Men så blir det inte.
Namnförslagen kommer säkert börja dimpa in så småningom.
Vi har ju tid på oss!


Choko laden

Haha, bara för att jag började inlägget men en kass rubrik kan jag lika gärna fortsätta med den sjukt uttjatade historien om Bin Laden;

Bin Laden är nu död. Men hans bröder Marme Laden, den något mörkare
Choko Laden och vegitarianen Sal Laden är fortfarande på fri fot.
Förutom dessa eftersöks även hans senila farbror Varfanvadejag Laden...


Det var inte det jag ville komma fram till. Utan när jag skriver är det för att det hänt något viktigt... eller något som är värt att skriva in. Eller inte ens det. det behöver ju inte ens vara intressant.
Men i alla fall. Nu är det de!
Äntligen har jag fått smaka på den nya Marabouchokladen; Marabou Caribbean!
Antar att ett utlåtande från mig är ungefär som det brukar vara... men den här var faktiskt jättegod! Den också!

Och eftersom jag vet att mor och far läser så vet jag att de kanske tänker att jag brukar ha rätt och så tänker de just nu att det kanske vore något att pröva att ta hem på affären. Eller inte. Men jag brukar ha rätt.
Som Cheez Chruncherzerna! De tar ju slut på en gång varje gång, eller så är det efter varje helg vi varit hemma de minskat?

Så den här chokladen var kanongod! Med smak av kokos och banan!


Biding my time

Då var den helgen över. Otroligt vad fort den gick, och helst sinnessjukt vad rolig den var även fast jag var på jobbet. (Läs praktiken.) Har jobbat 10-22 och 10-23 och i morse var jag där igen från sju.
Så nu har jag bara de här fjuttiga dagarna kvar, sedan börjar jag jobba där på måndag.
Det måste betyda att jag gjort bra ifrån mig, som redan fått jobb.
Sedan blir det en hel sommar vikariat. Känns som jag tjatar om jobbet just nu, men jag är så glad att jag hittat nåt som jag vill, som jag tycker om, och ett ställe där alla, nu menar jag verkligen alla, är så härliga på sina sätt och vis. Känns som jag redan har kommit in i gänget.

Ska ta och sätta mig och fundera över hur det blir med fortsatta studier. Det gör ju inget om det blir ett litet tillskott i lönen. Och så är det bara några kurser jag måste läsa då eftersom jag läser de tyngsta nu som jag kan tillgodoräkna.

Hoppas grannarna gillar Pink Floyd. Molle ligger ute på soffan och snarkar. Jag fick nog av solen så jag gick in och satte mig med datorn som jag inte umgåtts med sedan i torsdags tror jag.

På tal om bajsnödig, så råkade jag läsa ännu en hemsk artikel om en som hade ont i magen och kom hem med en unge. Det är absolut min värsta mardröm, så nästan varje gång jag har en liten fis på tvären så tänker jag typ ungefär; tänk om jag är gravid, tänk om det var sparkar, tänk om jag ska föda. Och sen trehundratjugoelva tankar till. Och alltid så kommer jag över de där jobbiga nyheterna, "Gick nio månader utan att känna någonting" "Trodde det var mensvärk" "Magknipen var en bäbis".
Så nu vet ni det också. Inte att jag är bajsnödig, men att just detta är min största mardröm.
Det kanske är chipsens fel att jag känner såhär?

För att byta spår en sista gång innan jag går ut och lägger mig med Molle i skuggan på balkongsoffan så ska jag bara skriva att Danne fick ett nytt rekord i öringsfiske igår. 3.4 kilo. Och kvällen innan tog han en på 2.7.
Så nu har vi mat i kylen.


Wasting my time,
Resting my mind
And I'll never pine
For the sad days and the bad days


Molle med sin Kong, en sak av alla grejer jag köpte för vinstpengarna!

På tal om det ska jag snällt fråga husse om vi inte kan åka och köpa en skateboard åt Molle sen.
Engelska bullisar + skateboards brukar vara = skoj!


Har tänkt...

Att jag skulle ha uppdaterat för ett tag sedan, men det har som aldrig blivit av.
Så jag passar på nu medan jag för över ett överfyllt minneskort med bilder på Molle sen i helgen.
Ännu fler bilder på honom alltså. Funderade på det igår hur det skulle bli om man hade haft en till hund, då hade man ju just inte gjort annat än fotat. För då skulle det bli roliga tillfällen exakt hela tiden. Till oc

h med när de sover.

Sedan sist då. Jag praktiserar och håller på. Idag var det bara möte. Och jag ska få börja jobba lite smått direkt efter praktiken nu. Och som det låter även efter sommaren. Så det känns ju hur kul som he lst. Trivs som bara den på det stället!

Jag vann också en tävling på Fjäskbook som Foderbilen hade, så nu väntar jag bara på koden sen ska jag beställa massa skoj till Molle. Han ska få en Kong har i alla fall husse bestämt.

Annars då, jorosåatte!