Det är bara så perfekt...

Igår blev det Backviken igen. Jag och Danne åkte först på Statoil i Mjälle där kanske den snällaste kassörskan i hela Staoilbranschen jobbar. Hon sprang ut i ösregnet, som verkligen vräkte ned över Östersund just precis då vi fått för oss att åka ut och ha mys, och hämtade en engångsgrill åt oss.
Fisketuren började ju bra, så vi smaskade i oss en glass var medan vi väntade på att regnet skulle ge sig.
I förrgår hade vi skakat hand på absolut socker och snacksförbud under helgen. Det förbudet bröt vi tidgare under dagen på Svenssons 50-tals café  då vi dundrade i oss deras goda falska potatisbakelser...
Och nu har vi glasskort på Statoil!
Måste kanske säga att vi var och gymmade 20 minuter igår så helt onyttiga är vi inte... kanske.


I bilen på parkeringen i ösregnet.

Det regnade något så fruktansvärt så vi såg knappt vägen. Men bara några 500 meter bort var asfalten snustorr och det såg inte ut att ha kommit så lite som en droppe. Där kan man snacka om lokalt regn!

Joel och Danne drog gädda efter gädda. Jag sprang runt uppe på bron och pekade ut vart de bestarna stod, rätt häftigt att få se dem uppifrån. Sedan blev det sommarens kanske finaste solnedgång, men vem hade kameran inlåst i bilen om inte jag. Jävla skit.
Jag fick knäppa ett tröstkort långt efter det att solen gått ned, långt efter det där mystiska rosa skenet som spred sig bakom trädtopparna långt, långt borta. Jävla skit!


Långt efter timman!

Och idag, solen gassar och det blåser bara lite. De svarta molnen försvinner bortåt och Danne har tagit med sig Joel ut på fisketur. Gissa vem som måste vara hemma och göra klart allt skolarbete som ska vara klart på måndag!
Jo jag, och det är ju just så jävla perfekt!
KOMMENTARER:
★ Lisen

Vilken mysig dag ni haft! Tråkigt att kameran glömdes i bilen men ni fick iallafall lite bilder på kvällen!

Tänk att ni har så mycket fiskar att man kan SE Dem.. haha här är det ont om dem! =)

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: