Tänkpåvilan.se

Kan en enda människa förstöra för en, eller i det här fallet - två - människor på gymmet.
Svar: Ja!
 
Vi har haft sådan otur att vi de senaste dagarna alltid varit på gymmet samtidigt som en människa som vi valt att ge smeknamnet "Idioten". Nu kanske ni tänker att det är ju samma namn som till grannen.
Nej. Henne kallar vi "Kossan". Och massa annat...
 
Den här "Idioten" på gymmet tar sån jävla plats. Man ser när han varit där också, för han orkar inte ställa tillbaka vikter och stänger. Blir så förbannad. Komma på gymmet och behöva leta efter allt är inte kul. Folk som tar i så jävla hårt så de inte orkar ställa tillbaka hantlarna i stället. Vadfan?
Sedan var det bara vi tre där en kväll. Och han var tvungen att gå rakt in i Danne. Och han är ju inte direkt liten så han hade inte kunnat missa honom? Och Danne säger att det spelar ingen roll åt vilket håll han tänker gå åt så kommer den där "Idioten" och ska som provocera.
En normal frågar ju om man är klar vid en viss station. Om det är ok att ta den eller den saken man hållit på med.
Men inte den här fånen.
Sedan, det värsta av allt är att han hela tiden tar ärendevarv. Runt ALLA spelgar i gymmet. Som att det vore någon jävla hundutställning han var på.
Ler sådär fruktansvärt självbelåtet åt sig själv. Och vi vet ju hur mycket vi hatar självälskande, självsäkra människor.
Hela tiden. Ställer sig, helst precis intill Danne. Drar upp tröjan och beter sig som en fjortis i ett omklädningsrum.
Missar inte en vinkel av sin kropp. Sedan har han tighta små shorts också.
Fast Danne erkänner; han har grym teknik och är duktig.
 
Så Danne blev så förbannad i går att vi var tvungna att åka hem. Han försökte omvandla den där kokande ilskan till styrka, men när inte ens det går...
Jag kan tycka det är underhållande att titta på honom. Hur han sitter och sprattlar vid de fria vikterna för att som på något vis få ut de där sista krafterna ur musklerna. För mig är det inga problem att ignorera honom. Men för Danne som verkar vara någon slags magnet för den här "Idioten" blir det svårare.
Det märkligaste är ju att han, som vi (skryt) varit där varje kväll. (Förutom i fredags för min del då jag jobbade natt och hade för ont i huvudet för att följa Danne från morgonen. Hade ont i huvudet i går med. Har haft det i flera dagar du. Säkert radon i lägenheten.) Och han har kört samma lika övningar jämt.
Hallå. Tänkpåvilan.se
 
Inte konstigt jag luktade Bamse-tandkräm igår!
 
 
 
Och såhär känner jag idag!
 
 
 












KOMMENTARER:
Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: