Fluff

Nej men vakna två timmar före ställt larm på en lördag går ju också. Ska kanske tillägga att larmet var ställt till 9.30, men ett larm är alltid störande för nattsömnen, oavsett ställd tid.

Så sitter och läser Fiskarhedenvillans Standard- och tillvalskatalog som jag ändå kan utantill vid det här laget och gör ett försök till att måla naglarna. Som var långa och fina ända tills igår, såklart.
Tänt luktlyktan har jag också gjort. Hittade en Yankee Candle vaxkaka som luktade så inibomben gott på Hamngatan så var tvungen att köpa hela sex stycken. Bahama Breeze hette den. Luktar typ ananas och nyduschat.
 
Och det första jag gör när jag målat klart ena handen är att köra in den rätt i gardinen här bredvid...
 
En annan sak som jag inte tycker om är att tvätta håret. Dreadsen blir så galet fluffiga och jag avskyr det. Finast är dom när de börjar bli en vecka "skitiga". Jag hatade att tvätta håret när jag hade normalt hår också.
Så nej, dom är inte äckligare än vad dom var då.


Grillväder?
 
Var ute och grillade igår. Solen sken hela dagen. När vi hittat en ganska duglig grillplats och tänt grillen gick solen i moln. Det blev kallt som fan. Åt upp köttet fort som bara den och när vi packat ihop och skulle åka hem kom solen fram igen.
 
En annan sak som får bli morgonens största bekymmer är barbent eller strumpbyxor? Jag ska ha klänning... Och har efter jag tränade ben sist jag var på gymmet fått ett gigantiskt blåmärke mitt på låret.
Ska ju på dop idag, om det är någon som missat det. Eller helt enkelt bara inte bryr sig.
 
Nu hör jag fåglarna kvittrar på Dannes störiga mobillarm. Dags att kanske börja måla andra handen då?
Sen bär det av mot Sundsvall... Denna tråkiga bilväg!
 

 
 
Strukturerat inlägg!












KOMMENTARER:
Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: