Öga

Moltas var fan i mig "bra" i ögat när vi var hos veterinären i går. Han knep inget och det såg helt friskt ut när vi kom upp till Djursjukhuset. 
Det gör han inte nu. Vi fick samma arroganta veterinär som en av de första gångerna där för två år sedan, därför beskyller vi henne för att hans vänstra ögat ser ut som det gör idag. Bland annat. 
Först trodde hon att det var det "trasiga" ögat han hade fel på. Sedan har hon mage att fråga vad som hänt med det. Vad säger man? Att ni missade att han hade ett hårstrå som växte in i ögat efter bara tre akutbesök, men att ni skickade hem oss med saltlösning ena gången och behandlade mot ögoninflammation den sista. 
Sedan gick ögat sönder. 
 
Och nu känns det som att samma process upprepas igen. Jag når så jävla dåligt över det här.
Molles öga såg bra ut i går när han kom till veterinären. Apan till veterinär skrev ut någon hemsk salva till honom efter att ha konstaterat att han har en grå liten fläck på ögat. En fläck som vi alldeles nyligen var till Hudiksvalls Smådjursklinik och tittade upp för säkerhets skull hos en ögonveterinär, och den var ingen fara. 
Nu skulle den behandlas med en hemsk ögonsalva som svider, för klart det var fläcken som var orsaken till allt ont eftersom det var de enda hon såg i hans öga!
 
Moltas öga var bra innan vi besökte veterinären. 
I dag är det inte alls bra.
Och vad ska man göra, jag vägrar kontakta Djursjukhuset igen. Vi måste vänta till i morgon och åka 60 mil för att få träffa en som kan. 
Det är förjävligt. 
Jag vill inte se Moltas plågas mer!












KOMMENTARER:
Mir

Men vad fan, har veterinären här fortfarande semester? För hon är bra. Stackars Mollegrisen.

Svar: Ja Maria! Glömmer alltid bort henne, men som sagt. Vad gör man när det är helg eller kväll? Då blir man mer eller mindre tvingad till Djursjukhuset. =(
Linn

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: