Lat

Jag har börjat pröva de här Eeze mot min migrän. Det är lite lustigt att jag alltid ska läsa bipacksedeln och se eventuella biverkningar. Det är lite som en hobby för mig. Så oj så kul det skulle vara att utbilda sig till Receptarie - "En receptarie är en läkemedelsexpert" - snodde den från Saco. Bra lön också. Men fy fan vad sjuk jag skulle vara, tänk er jag, plugga biverkningar!



Jag skulle egentligen ta en flashig bild på pappersbipacksedeln. Men då jag hittade den i soporna dränkt i korvspad fick det bli såhär. Jag tog kort på datorskärmen. Går ju det med.
En über alles tablett mot huvudvärk, kan alltså ge biverkningen - huvudvärk.
Märskunnerla.

Så jag tänkte ju att det skulle vara skönt med "sovmorgon", idag med. Alltså det här med tidiga mornar har blivit lite av en pina för mig. Jag har typ ångest hela kvällen innan och börjar redan klockan 20.00 räkna timmarna sömn jag bara måste få för att ta mig upp morgonen därpå. Måste nog söka hjälp för det här. Ena sidan av mig säger kliv upp, det kommer fler sovmornar, medan den andra kämpar för att hålla mig kvar i den varma, sköna sängen.
Nu är ju mina lektioner inte heller obligatoriska. Men man ser ett mönster. De som varit på morgonen har jag oftast missat.
Men i morse då. Telefonen började ringa vid 08.00. Orkade inte svara. Sedan ringde de från Ö-bostäder.
Alltså, jag anmälde felet innan jag somnade om och de ringde upp efter mindre än två timmar.
Så nu har de varit här och fixat felet också. Så nu ska det inte lukta mer bajs från toaletten!

I alla fall inte när Danne inte är hemma!













KOMMENTARER:
Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: