Älskade tisdag...

Har man genomlidit denna dag utan att ha tänkt tanken på att åka hem innan lektionen börjat, efter den första lektionen slutat, under lunchen, under svenskan eller absolut innan företagande så har man något stort fel!
Jag tänker tanken på att dra hem innan jag ens kommit på bussen. Sitter med schemat framför mig och planerar in på vilka hål jag ska kunna smita.
Men idag måste jag, stackars flicka vara där hela dagen, eftersom jag missat tre veckor i rad. Skoj.

Jag sitter och kommer på smarta gliringar jag kan dra till J. Jag hatar honom! Jag ska fan inte slicka röv på honom för att han är lärare! Ne nu jävlar ska det bli någon ändring! Idiooot!

Jag får inte till min religionsläxa. Får väl skylla mig själv en aning eftersom jag inte varit där, men beskrivningen är helt efterbliven! Först ska man samla för och mot argument- jag valde dödsstraff. Sedan står det att man ska motivera hur man HANDLADE. Hur man själv skulle ha agerat. PÅ VAD?! Ne jag blir så less!

Imorgon ska vi på studiebesök på ett bajshus i Göviken. Det kan bli kul! (...)












KOMMENTARER:
Louise

Det är starkt av dig att gå dit, det är svårt att gå dit desto mer man är borta! Jag hade så i tvåan, panikångest & sånt.. SÅ JOBBIGT att komma tillbaka :(



Bara så du vet, gör ditt bästa det är det enda vi begär vi är stolta över vad du än gör!

kram vännen!

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: