Picture me rollin'

Idag tyckte jag och Madde att vi var riktigt smarta då vi totalt sket i Johannes lektion och istället gick upp på media och fortsatte med den tunga uppgiften. Idén var att vi skulle få gå hem tidigt som attan så vi skulle arbeta som satan och bli klara.
Alee var så sjuk så han stack hem vid tretiden. Och gissa vilka som satt kvar och duktigt arbetade till lektionens ordinarie sluttid, 16.35 då? Jo, var det inte vi som satsat på att få gå hem tidigare än allt så säg!

En utskällning av Johannes blev det dock, men det är inget man bryr sig om, honom kan man inte ta på allvar!

Ikväll kommer Länsbiblioteket hem (Thomas smeknamn på Danne, och jag orkar inte förklara varför, eller vågar) så det blir att mysa med en kebabtallrik framför Sveriges värsta bilförare. I mina drömmar ser det ut så. Verkligheten lär bli en macka och ett glas mjölk...
Sist jag åt en kebabtallrik var den 17 januari, 18.05.

Då jobbet för en gångs skull ringer mig kan jag inte jobba. De ville ha min hjälp imorn och hela helgen, då de säger helg blir mina ögon dollartecken. Money money.
Men jag offrar både ob och helgsjobb för att åka hem till mina föräldrar i byn.
Känner mig rätt dum, har inte varit hemma sen nyårafton... Det är på tiden nu!


Men dampfitta, är det krig du vill ha?!
Min kära granne bara beeer om det, och jag vet att jag har bättre ljuud än dig din kossa!
Kom igeen bara!


2Pac












KOMMENTARER:
annika olsson

Åh dom har ju jätte fina bulldogs, har kollat deras hemsida några gånger. Ja Frank har tyvär varit det, men bara för att han är det så behöver ju inte alla vara det. Nej dom är alldeles för underbara för att låta bli att ha en. Men vi har haft IFs försäkring och dom har betalt allt vi behövt, hög självrisk 2500 men det är fast självrisk så det är ju bra. tror den kostar ca 4500 om året. Vi har ju tjänat på det eftersom att det kostat oss mycket när han varit sjuk men det finns säkert billigare försäkringar också.

Emelie

HAHAHAHAHAH! Länsbiblioteket XDDDDDDD

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: