Ingen debatt!

Vilken råtur jag har idag vill jag kalla det. Ingen debatt nu på eftermiddagen, det var väl tur. Jag har ännu inte förberett mig tillräckligt för att klara av en intensiv debatt i förmån till fildelningen!

Så till nästa måndag måste jag hinna hitta en sådan där t-shit med ett slipstryck. Man ska ju vara propert klädda, för i en debatt är det mycket klädseln som avgör hur man blir bemött utav åskådarna. Så jag måste ha tag i en sådan slajsig tröja!

Anledningen till varför det inte blev något debatterande idag är den att vi ska på något seminarium som ingen har någon aning om vad det är. Ska ju bli kul att se vad det är, men inte om det är något jobbigt.

Jag var lat i morse och dissade restlektionen i Hjärt och lungräddning. Måtte nu ingen dö i min åsyn i framtiden!

Nu sitter jag här i mediahuset i min ensamhet. Måste ju ta och dyka upp någon snart tycker jag väl. Alla dissar mig idag känns det som. Men orka bry sig, jag trivs bra i min ensamhet, då slipper man låssas bry sig och spela överglad för lilla minsta alla säger. Sån är jag!

Ska läsa ihjäl mig på fildelningsforum nu för att få inspiration. Och så tror jag att jag hör rektor Von Dobbler i korridoren, det fick mig att genaste tänka på det där mailet som jag ska dra iväg till studievägledaren!

Ajöken!

image21
Hittade en rolig bild på mig i min Foto A mapp ;)












KOMMENTARER:
Luna

HA HA ! slipströja? joo.. det kommer se förbannat propert ut! =P Good luck!

Bra du får kicka järnet!

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: