Filmredigerardag!

Onsdagar är ju helt klart den bästa dagen på hela veckan. För det första så är den det för jag har inte varit frånvarande en enda onsdag sedan vecka 3, då vi startade kursen. Ana om jag är stolt!
För det andra så behöver jag inte göra någonting annat än att sitta på min röv och styra och bossa över Thomas som sitter vid redigeringen ;)

Men idag har det varit så mycket mer än en vanlig filmdag. Jag har hunnit med otroligt mycket. Bland annat har jag fått veta att mina framtidsutsikter kanske inte alls är som en upprökt, dyr cubansk cigarr!

Eller med en närmare eftertanke så är det kanske även värre, om jag tänker så rikigt noga. Tänk om jag måste gå om årskurs 1 bara för att matteprovet i nationella idag gick så fruktansvärt dåligt.
Jag vet, många säger att de gick skitdåligt, och så får det VG, MVG eller något, men för mig gick det sämst på riktigt! Hur får man annars 12/0.3 att bli 0.9*? Det var huvudräkning och jag kan avslöja att jag inte är så bra på det. Och när man ska skriva plus och minus på det där finare mattespråket men inte vet vad som heter vilket, så fick det bli mer eller mindre! Man får inte vara dum!

Rektor Von Dobbler var på mediahuset idag, och bara på något sätt så råkade jag och Malin ordna så vi fick ett möte med den sönderstressade honom, helt bara sådär vips!
Han är precis som en politiker. Lovar och ljuger, ljuger och lovar, så man ska ta det han sade till oss idag med en liten nypa salpetersyra. I början visste han inte ens vad det var frågan om, han hade totalt glömt bort vårat ärende som han skulle behandla efter påsklovet för att sedan kunna meddela oss hur det blev med kurserna. Det var ju ett tag sedan.
Lasse sa till mig igår att det var jättekört med den extrakursen som vi försökt få. En annan lärare säger att alla kan byta. Von Dobbler tror att vi redan nu kan börja läsa text A kursen själva så ska allt ordna sig som smort till nästa läsår. Ärligt så vet han inte vad han säger, han vet ingenting, bara mumlar och pratar bort sig- precis som en politiker!

Våran film blir bara så bra! Vi har redigerat hela dagen lång och Thomas har lovat att inte waina något på mig idag i hans blogg ;) Vi har inte bråkat nånting!
Vi måste seriöst få upp den på Youtube sen, så alla kan se mästerverket! Erja (läraren) sa till och med att det var det bästa projektet hon någonsin skådat. I alla fall försökte jag henne att säga det!

Vad har jag varit med om för något mer otroligt idag då? Jo! Tamejfan det var god mat på skolan idag. En mustig, pompös (lite Thomas slinker in) pepparsås, men den smakade svampstuvning så den var jättegod!

Imorgon har jag min fruktade torsdag. Jag funderade på att skita i bilden, men då kommer jag inte gå på halvtimman med svenska och då kommer jag inte på idrotten och det är inte en chans att jag kommer gå på matten!
Får se hur det känns i samvetet imorgonbitti, (haha) men jag har varit ute och sprungit nu så jag kanske är skitdålig imorn, vem vet?

Måste ta och skriva och fråga studievägledaren hur jag ska göra med idrotten. Vad som händer med mina poäng om jag nu en gång vid nästa big bang vill söka vidare till högskola, för det blir ju inte ett G vill jag lova!
Och så måste jag informera henne om att Von Dobbler är lite som en fiskwobbler... hoppar smidigt undan oss smågäddor på vattenytan...typ.

Nu ska jag lira Youtube ;D

*Svaret är: 40

Mycket reklam för tooompi idag känner jag, men de behöver du om du ska börja tjäna pengar på din blogg ;)
(15% av intäkterna? Aight?)












KOMMENTARER:
Chomp

haha det var mycket tugg från min sida när det gäller att tjäna på blogg. Man pallar ju inte skriva så mkt :)

Skönaste filmen ever iaf! :)

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: