Begränsad internetanvändning

Enda sättet för mig nuförtiden att få del utav våran internetansluning är att grina till mig att jag verkligen måste göra min körkortsteori på internet. Då brukar efter ett tag Danne dela med sig.
Internet har blivit en begränsad del utav mitt liv nu sedan han skaffat sig spelet Bad Company som jag skrev om tidigare.
Oturligt var han nyfiken nog att pröva om vår sega lina skulle räcka för att kunna spela online, och javisst, Ps3's servrar måste klara det mesta. Vi har verkligen inte en bra internetanslutning. Max 28 kb/s kommer man upp i.
Är ju nästan som modemtider.
Men Battlefield kan han spela, jajemen!

Så jag passar på att skriva av mig lite nu då han utforskar singelplayer verisonen och kör golfbil.
Jag får snart någon panikhypris på detta reportage som jag ska göra. Och inte nog med det så skrev Björn nu att jag ska få göra två (!) reportage eftersom jag bedriver denna kurs i fel håll jämfört med de som läste den under läsåret, vad nu de ska betyda?
Otroligt stressigt att veta att det bara är halva sommarlovet kvar.

Körksolan tar semester nästa vecka och jag har inte påbörjat min teori där än. Känns som jag inte kommer att hinna innan den 1 september, vilket var mitt mål med uppskrivningen.
Men, men, jag dör nog inte av att vara en del utav alla som måste ta del utav den nya lagstiftnigen, som allt annat.
Ska köra imorgonbitti, dundertidigt - och jag som vänt på dygnen, inte skoj det heller!

Jag är superhungrig! Och godissugen as hell!
Gick på tal om sunt förnuft ett helt varv runt Frösön igår, så idag har Danne skavsår av kalsongerna så nu blir det inget mer motionerande på ett tag...

Kanel...













KOMMENTARER:
Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: