Kluven

Nu när det är så nära, eller när det kan vara nära, så känns hela frågan så kluven.
Det är så mycket att tänka på att det skulle vara skönt att få skjuta fram allt, till den dag man har svar på alla dessa olösta frågor. Den dagen. Men samtidigt vill jag att allt ska hända nu, det är nu!

Jobb
Med hund, så kommer jag inte kunna ta på mig något mer än Svenska Dagbladets korta pass, McDonaldsskift, eller extra/deltids jobb på någon livsmedelsaffär eller kiosk. Natt vore ultimat!
Frågan är om vi klarar oss på Dannes lön om hunden skulle bli sjuk och det krävs att vi hostar upp massa pengar?
Utan hund, hur säkert är det att jag ens kommer få så mycket som ovannämnda anställningar? Hur länge kommer jag vara arbetslös?
Därför känns det som det är bäst att skaffa hund nu, närjag vet att jag kommer vara hemma ett tag, och så får man helt enkelt vara kinkigare på vart och hur man vill och kan jobba.
Och så har jag sällskap när Danne åker till Schweiz å jobbar.

Bostad
Med hund, vår lägenhet är liten men ändå inte så liten att det skulle bli jobbigt för oss. Visst får vi planera om så vi får in allt som våran hund ska bli bortskämd med. Lägenheten ligger längst upp vilket innebär en första helvetisk jobbig period då hunden ska ut och kissa och bajsa stup i kvarten. Den får inte gå trappor, inga valpar ska gå i trappor!
Utan hund, har vi haft mer tid på oss att hitta ett annat boende.
Detta går inte heller verklighetsställa förrän jag har mitt jävla arbete! Så vi kan ta ett lån och köpa oss en större lägenhet med uteplats, nära mitt förbaskade jobb. Eller Daniels, men då krävs det att jag också får ett jobb däromkring!

Det ena väger över det andra. Men det känns skönt att veta att det inte är bråttom, blir det ingen hanhund med våra kriterier får det dröja till våren 2010!












KOMMENTARER:
Sandra

Hejsan, om du skaffar hund, se till att försäkra den. Det kan bli en skillnad på flera tusen ifall ngt händer. Hoppas allt går bra!

jag

Sandra, en försäkring till en hundras som Engelsk Bulldog är självklar! Oavsett ras skulle jag givetvis försäkra, det är en stor satsning man gör om man inte tar en, det handlar ju om en livskamrat ;)

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: