Balsam

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, eller att ni skulle få läsa det för den delen.
Men för första gången börjar jag ångra att jag gjorde mina dreads. Själv.

Det är massor med saker jag lärt mig och förstått nu i efterhand. Fast än att jag kände mig så vetandes efter alla nätters Youtube-tittande på metoder, forumläsande, göra så och inte så.


Learning-by-doing.

1. Investera i en riktig stålkam.
2. Sektionera in håret noggrannare, och absolut inte i rektanglar. (Även att jag var tvungen att Googla hur en sån ser ut.)
3. Packa håret från början bättre. Är det något jag lärt mig från min dreadmaster till granne, Mirlinda, så är det vikten av grundarbetet.
4. Se till att vänja håret vid att tvätta det mer sällan innan hela den här proceduren, så att det första du gör efter att ha gjort alla dreadsen, inte blir att tvätta dom.
5. Det här med gummisnoddar kanske inte är så dumt ändå...?
6. Hitta någon som gör dom åt dig!






Fluffiga - inte okej!

 

Så i dag är en riktig skit-hår-dag.
Hade inte någon dread-dude där i ovan, eller nåt, sett till att allt mitt balsam bara som gått upp i rök denna morgon, hade jag nog fortfarande stått i duschen och spottat och svurit och försökt få upp dom igen.
Fast, om någon timma kan jag lika gärna stå där framför spegeln och tycka de är snygga.
Omogna men snygga.


Oh no, ännu en mobilbild!


Dreads är tålamod, och är det något jag inte har så är det tålamod.
Det känns lite kul att jag gjort dom helt själv, men det skulle vara värt att trassla upp dom och börja om igen, för det är på tok för tjorvigt i hårbotten, sedan vill jag ha dom aningen tjockare också, så blir de färre.

Återstår att se vad som händer?














KOMMENTARER:
jenniefer

hoppas du får en bra tisdag! :)

~ L I N N ~

Hoppas du får en toppen kväll ! :-D

Trollkatt

Hittade hit via Mir. Jag är i samma situation som du, gjorde mina dreads i ett anfall av noll tålamod och lätt youtube-tittande. Tror mina ser ut lite som dina, de är en månad gamla nu. Mitt största misstag är nog hur jag delat upp håret. ;))

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: