Påsken

Har varit hemma i byn hela påsken, och det har varit så skönt! Att få komma bort från stan. Tror det är både jag och Moltas som har lite ångest när väskorna ska packas igen och det ska beges mot staden och lägenheten.
Visst trivs jag i vår lägenhet som fan, men det är just tanken att det är just en lägenhet, och att det är såhär i stan.
Jag ska ha en timrad stuga mitt ute i skogen med minst en mil till närmsta granne!

Det har varit en lång och skön helg hemma! Moltas har varit helt slutkörd varje kväll då han kan vara ute precis hela dagarna och grisa på med sin boll, som han i helgen lyckades förstöra.
Så han kutade ner i stugan där Laban var med sin boll istället några gånger!

Danne har varit iväg på två pimpeltävlingar. Den i Laxsjö var i ett begränsat område i sjön med tanke på den svaga isen. Så där var fiskelyckan katastrof! Dagen efter åkte han till Flykälens arrangemang där man kunde vinna stora pengar på startkortet, lite som ett lotteri. Tro på fan det var en från deras by som vann- i år igen!
Och ingen fisk fanns det i tjärnen heller!

Pappa och Danne har snickrat ihop en balkongsoffa åt mig under helgen, så pappa kommer in med den på torsdag. Jag tror det kommer bli hur bra som helst där ute på balkongen. Typ ett lågt träbord, fast man lägger på en dyna och några kuddar så blir det en mysig soffa inne i hörnet av balkongen, och så kan Molle sitta där och titta ut.

Råttor något så djävulskt har det varit hemma, så idag tog vi och krattade ihop den hemska slänten där råttorna levat loppan under vintern. Danne hittade en plånbok medan vi höll på kratta, och det är tur världen är så pass liten. Nu när vi kom hem till stan lämnade vi tillbaka den till tjejen som blivit av med den under dansen i Laxsjö! Hon bodde bara i huset några meter bort, så då fick hon tillbaka sitt körkort också!
På tal om råttor så agnade vi efter dom med munkar, och pappa och Danne stod med luftgeväret i högsta hugg.
De fick bara en. Jag tror jag vågar skriva ut det. Den djurrättsaktivist som har något att säga till om att skjuta råttor... ja, precis!

Vad har vi mer gjort då? Fikat! Pappa har snart slipat klart ute i garaget så vi bara väntar på tårta! Den dag han tar in Forden i det nya garaget ska vi fira med tårta, har mamma sagt!

Imorgon börjar jag min praktik också! Faktiskt så tycker jag det ska bli både roligt och intressant!
Så nu ska vi väl ta och sova då vi måste kliva upp tidigt imorgon bara för att lämna bilen på verkstan.
Moltas har redan tjuvstartat med den biten, han dog på soffan när vi kom hem.












KOMMENTARER:
Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: