Lilla luktjulafton

Mitt paket från eleven har legat på Statoil alltför länge, och det är inte få gånger jag tänkt på den underbara doften av smultron och vilda jordgubbar från Aquolina!


Och eftersom jag känner mig så snäll och inte bara vill spendera 250 kronor på mammas födelsedagspresent (synundersökning) så har jag lagt på stort och beställt en parfym hon länge tjatat efter,
men är för snål att köpa själv.
Clean Shower Fresh.
 

Och mitt största misstag, jag köpte en minipytteliten vaxburk. K.Style Matt Powder.
100 jävla spänn för en burk med lite pulver. I och för sig stod det 10 gram såg jag nu... Men vad gör man inte för lite volym?
Och så hade priset gått ner från 149, så det var ju bara tur!

Så här liten var burken i verkligheten också!!
Och jag fattar inte ens hur man använder det!!



Från eleven får man varje gång en "Godispåse". Ana om jag blev besviken förra gången då jag upptäckte att den väldoftande smultronssörjan inte gick att äta.
Den här gången fick jag en påse med Aquolina duschcremé som luktar coooola! Jag smakade, men det var inte så gott som det luktade. Jag längtar efter att få ställa mig i duschen nu och sniffa i mig den härliga cola lukten!
Får jag inte äta godis ska jag banne mig lukta som en!


Sen fick jag Can Can provsmak, men den vet man ju redan hur den luktar då alla tycks lukta Paris Hilton.
Jag kan använda den i dammsugarpåsen eller nåt annat fiffigt!


En liten burk med ansiktsmask från Mario Badescu välkomnas då jag inte orkar bry mig om sådanna här produkter i vanliga fall. Den luktar otroligt fräscht, nästan som en solig, svettig dag inkladdad med solkräm!

"Detta är en intensivt fuktighetsgivande Alpha Hydroxy mask, idealisk för trött, glåmig, torr eller mogen hud. Papaya och Grapefrukt-extrakt är naturliga exfolierande ingredienser som tillsammans med antioxidanterna Vitamin A & E ger din hud ett uppfriskande, glödande utseende."
Yeah!

Från samma märke fick jag även en liten flaska med bad/duschgelé. Seaweed, och jag lovar, jag ska inte testa röka det!

"En parfymerad bad och duschgel som innehåller en uppfriskande blandning av botaniska extrakt från sesamolja och nejlikaolja som gör torr hud mjuk samtidigt som algextrakt ger näring till din hud."

Nu ska jag iväg och leka botaniker!














KOMMENTARER:
Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: