Överlevde bilfärden

Trots att det var ett år sedan jag körde bil senast så gick det över mina förväntningar att köra. Kanske var det för att jag hela tiden tänkte på att om jag får mitt jävla körkort någon gång så blir jag en stolt ägare till en PT Cruiser. Ohyeah!

Jag gjorde min första omkörning. Jag möttes utav en flock renar som bara stod där och ugglade mitt på vägen. Jag fick sätta på vindrutetorkaren för första gången. En väldigt effektiv övningskörning om man säger så.

Ska fortsätta idag och ävlas på med pappa som hela tiden ska "visa" och så tjatar han på så i 40 minuter. Så övningskörningstiden med far är att det mestadels är han som kör. Inte fullt lika så effektivt.

Idag var det fint ett tag. Jag har suttit ute i solen och läst lite mer i min Börja skriva kursbok. Jag är helt inne i det här nu! Jag ska bli journalist ellr något, jag vill skriva. Det är bara därför jag har den här bloggen. Jag ska skriva minst en gång varje dag, så jag skiter fullständigt i hur mina publiksiffror ser ut.

Jag kan lova att jag utvecklats, mamma hade letat fram mina skrivböcker från min första skrivande stund. Jag hade "det" redan då. Jag försökte på ett skrivande sätt beskriva färger och miljö. Men på ett kanckligt sätt.
Ska absolut publicera mina berättelser om hunden X-L här senare. De gröna, egengjorda skrivhäftena ligger uppe så jag orkar inte gå efter dem nu. Helt otroligt att de finns kvar, jag var inne i skrivandet redan då. Sedan fortsatte det, på gymnaiset avtog det. Jag skyller på Danne. Då han kom in i mitt liv har det mesta förändrats. Jag har gått upp i vikt bland annat.
Men nu ska jag inte skylla allt på honom, måste ju vara snäll nu så jag får något på tax freen på Ålandsfärjan imorgon!

14 dagar kvar nu... och Danne kommer hem om fem hela dagar!














KOMMENTARER:
Luna

Hahaha förhållande gör sådant! man går upp i vikt xD
Ååh oja du har verkligen "DET", jag stalkade ju din blogg redan på lunarstorm för du skrev så bra!

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: