Så mycket godis...

Nu nästan längtar jag till den 30 mars, då ska det på allvar börjas inför beach 08.
Samma sak körde jag med förra året men vad blev det av de? Ännu mera godis och kebab!
Men nu känns det verkligen på allvar! Då jeanspar efter jeanspar bara ligger och jag vet att jag får skavsår av att ha dem, DÅ!

Så mycket godis, chips, dricka och glass som det har blivit  hemma i Laxsjö i helgen, så mycket brukar inte ens vi ha under en tvspels helg tillsammans med Krille! Och då är det verkligen mycket!

Vi ska dra igång en liten tävling nu i början på april och den som går ned mest vinner såklart. Men vad är oklart än så länge.
15 kilo på 2 år, det känns och mina fina jeans som jag vill ha, de ska jag fanimig få på mig innan sommaren! Det ör mitt mål.
Har laddat upp nu med en hel låda naturdiet som jag ska börja dricka. Är jävligt skeptisk till sånt där, men stillar de hungern ett tag kan det ju kanske gå bra. Naturdieten är tänkt att ersätta alla kebab och pizzamåltider, så jag tänker inte sluta äta, aldrig i livet. Utan mat dör jag och naturdiet är bara nåt skämtsamt pulver innehållandes massa tillsatsämnen...

Nu sitter jag och är jättehungrig! Har inte ätit mer än en skinkstut hittills, och en massa godis då...men de gills inte, bara en massa snabba kolhydrater.

Har fiskat och idag med och äntligen har jag fått fisk! Men det började blåsa för mycket så mitt tålamod tog slut och Danne blev less på mitt klagande så vi åkte hem och spelade tvspel!

Senare idag ska vi åka hem till staden igen, ska bli skönt att komma hem och så måste jag se till mina små blommor. Jag hoppas att de inte dött i värmen som uppstår i lägenheten av solen. Men det återstår att se sen.

Nu ska Danne ha datorn för att spela nåt skitspel på spel.se.

Slut på påsken, slut med godiset (på veckorna i alla fall) nu återstår en veckas skönt looov =)


Firrifirriabborren!












KOMMENTARER:
Anastasija

varför just 30 mars? jag ska också börja med beach 2008, redan i morgon! :D

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: