Streetrace

Legal streetrace också vilket resulterade i att det var så jävla tråkigt.
Åkte dit vid två tiden, trotsade regn och oväder, men då var den endast tre bilar där.
Dissade den idén då, gled runt på Lillänge ett tag för att fördriva tid och återvände sedan till Ope flygfält vid den nästa tidsträningen en timma senare.
Då hade bilarna börjat hopa sig och visst fanns det pärlor med lite sug och muller under huven!
Men mestadels var det bara råtrimmade Saabar och söndertynade Audis. Rätt ut sagt så hade det bara varit att åka till Krokom så hade man fått se alla dessa bilar där.
Krokomsbönder med kepan på sniskan, snusen rinnandes neröver överläppen, Tobe tröjor, snickarbyxkor och trimmade bilar. Ungefär som de som ställde upp i detta legala streetrace. Fast inga epatraktorer dock.

Fjutt, pys, pang sade det så var de iväg. Segt gick det. Enda bilen som var något utöver det vanliga var en orange Volvo Amazon som gick utav bara helvete. Och vilket härligt murr det var under den huven!
Till och med Porschen var en besvikelse. Vi hade stått där i ur och skur och väntat, och i bristningsgränen kom den äntligen fram och stoltserade på startlinjen. Pyyyys så åkte den sakta iväg. Inga fortkörningsböter där inte.

Jag och Krille tjatade på Danne att ställa upp, han hade nog inte förlorat alla race. Många där hade sämre bilar än honom, och då är Sigman helt orginal också. 205hk med tre liters motor. Det har varit värre drag i den pärlan också, men med åren har hon börjart sina på krafterna.
Drömmarna om att få se pappas Ford Fairlane GT där väckets och fan vilka bilder jag fick upp, härliga bilder på en riktig amerikanare stå där och mullra skiten ur alla turboladdade Saabar.
Bilen som brummade mest var nog Camaron, den gick inte så värst, men fint lät den ohyes!

Tjejen som var speaker hade man ju kunnat slänga ut ur båset. "En Audi s4 med Bose soundsystem."
För det första: De flesta Audisarna är utrustade med Bose (Bang & Olufsen) och
För det andra: Det var ett streetrace, ljudet har ingen betydelse där.
Ne hon var så sjukt störig, hade ingen aning om vad det var hon pratade om. Siffror och info rabblade hon bara rakt upp och ned från ett papper, riktigt klent!

Sedan körde två bilar en gång var 10:e minut, sedan var det fika drygt en timma, en hamburgare kostade 40 hela spänn, sen drog de igång igen och det var så segt, tråkigt och bondigt.

Jämtland Street Legal. Hummppffft säger jag bara!













KOMMENTARER:
Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: