Mygg

Det går verkligen inte att vara ute. De verkligen tränger sig igenom kläderna, de tar sig igenom skorna, under byxorna och biter igenom tröjan.
De har kommit nu och det är fan värre än vanligt! Det är ohyggligt mycket mygg, de kryllar av de små emlen.
Jag har suttit ute ett tag och hållit koll på min pojkvän som pappa tvingat upp i skyliften. Han har varit däruppe ett bra tag nu, minst två timmar skulle jag tro, och jag ger upp efter en kvarts fajt med de små odjuren.

Det kliar tamejfan överallt just nu. Huvudet, ögonen, benen, fötterna och till och med i handflatan har de lyckats bitit mig och det är plågsamt! Jag har samlat alla mygg jag slagit ihjäl och jag ljuger inte om de uppgår till över en 100 mygg i den påsen just nu.

Var iväg och försökte fiska ett tag förut, men man ger verkligen upp. Man orkar inte med myggen. De biter, kryllar och surrar hela tiden och man blir bara så less. Visst, det är den norrländska sommaren, men absolut inte den här mängden!
Benen blev svarta av mygg på en gång man ställde sig intill åkanten.
Veva fort som fan för att få båda händerna fria för att kunna börja en meningslös fäktning i luften.
Men jag fick en gädda på två kilo åtmionstånde. Jag blev livrädd för jag trodde att jag som vanligt fastande, men så kom det ett stort odjur och kastade sig efter mitt drag. Vattnet skvatt och jag ryckte till så draget flög förbi och hamnade långt bakom. I med det igen och gäddan var verkligen på hugget. Fick den, men tappade den. I med draget igen, och där fick jag på fiskböveln!
Roligt som fan.

Nu ska jag klia Daniel som kommer in sönderbiten efter att ha varit fångad i skyliften med en pensel i handen.
Han ser rätt rolig ut, vit färg i håret till och med.












KOMMENTARER:
Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: