Matematik och Länstidningen!

Jag och lillebror blev tvingade av mor att gå ned på kyrkogården med de fula blombuketterna som ingen ville ha på affären och som blivit till övers.
Vi skulle sätta de billiga blommorna på farmor-farfar och morfars grav.
Det visade sig att Ante inte visste mycket alls om vår morfar Rune, men det gör inte jag heller, inte mer än att han sköt sig själv innan jag ens föddes. Tragiskt, men jag är ändå nyfiken på hans historia.

1925-1982 stod det på hans gravsten. Jag och lillebror stod i oändlig tid och räknade siffror. Den biten i hjärnan som ska kunna detta har totalt tagit semester. Vi började med att han blev 73 år, sedan 64. Ante gav sig inte och höll i 73 eller om det var 77 år.
Tillslut blev vi tvungna att göra en uppställning i gruset, och där kom svaret: 57 år gammal blev han!

Idag är det midsommarafton. Som vilken annan vanlig dag som helst, förutomm att affären stängde 13.00 istället för vid 18. Pappa står och målar, mamma kommenderar, jag sitter här och Ante och Danne spelar Grid på ps3. Rätt coolt spel.
Rätt som det är blir det kanonväder, sen vänder det och blir mörkt, dystert och blåsigt som fan.

Läser man för ovanlighetens skull LT idag så är jag, Danne och Krille med. Jag sa ju det att vi skulle bli med på något hörn! Och absolut, här är vi och ser skitintresserade ut!


Bakom den vita huven står vi och beundrar dessa "kvicka" bilar!


Och bläddrar man några sidor till i denna hemska tidning ser vi också vem mannen som Danne körde på för några veckor sedan var.
Inte konstigt vi kände igen honom, det var ju någon snubbe ur Hoven Droven som han backat på!

Se vad man kan ha nytta utav den sämre lokaltidingen LT!













KOMMENTARER:
Wera

Eran mormor har berättat några gånger om Rune, men jag och mitt minne -.- Jag kan tyvär inte komma ihåg så mycket. =/

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: