Min första lönespes!

Och så som jag väntat! Var helt på det säkra att den skulle dimpa innanför dörren i fredags, men det blev en besviken min då det stod Andritz Waplans på kuvertet.
Idag var jag uppe redan klockan 10 och väntade. Min morgonrutin var helt rubbad. Skulle jag ställa mig i duschen? Tänk om posten kom då?
Min första riktiga lönsespes, och jag verkligen ville se den, sakta men säkert nå mitt grusiga farstugolv.
Det är verkligen  inget man kan jämföra med min fars hemagjorda lönespeser, där han själv kluddat och strykit, räknat ut och självfallet lagt till!

Körlektion klockan 13.00. Då jag gick utanför dörren kom posten i sin sån där roliga lilla bil. Jävla helvetes skit, men jag fick glatt sätta mig på bussen ändå.
Körde, satte mig sedan faktiskt med teorin också. Äntligen klar med fas B. Jag är efter som bara fan, så nu jävlar ska jag till och med börja gå på de teoretiska kurserna!

Kom äntligen hem, och där låg det en hög med roliga kuvert, en del mindre roliga också, måste tilläggas.
Från Manpower (L) jag älskar Manpower och jag som övervägt att få anställning direkt på 118100, jag vägrar!
Jag tjänar mer, jag har bättre ob tillägg och på bättre tider! Jahmon!
10 000. *fniss*
Och med Manpower har jag tillochmed chans att få utöka mitt klena CV, blir jag less på detta går jag före i kön på allt!

Sedan efter mina glädjeskutt var jag med Arne (Jossan). Vi satt här och drack saft och tittade på Family Guy. Låter inte så romantiskt, men det var de! Var sjukt länge sedan vi träffades, men nu har vi ju planer inför framtiden, vi bor ju för fan nästan grannar!

Och så har jag hämtat ut mitt paket nu, rena rama julafton idag! Min parfym har kommit, och så beställde jag två mascaror, men de var mindre viktigt för nu kom vi in på ett ämne inte jag behärskar!

Imorgon börjar skolan. Psyyyyyyyyyyyykbryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt.
Jag ska sätta mig och göra klart min absolut sista uppgift på textkursen nu kanske... Björn har väntat sedan.... ja! Nu ska jag vara tyst.


Picture me lying down the highway
Rolling me way I can sit and marinate
But why should I stay just roll
Can never be still it seems
I am always on the go
One day at a time
I vision everything in slow mo...












KOMMENTARER:
Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: